2777
2789
عنوان

خانوما کسی هست حوزه علمیه درس بخونه ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 9053 بازدید | 97 پست
کارمند هروز میره سرکار  اما دانشجو داره واسه خودش تحصیل میکنه! چطور اینارو مقایسه کردی! ...

طلبه رو عرض میکنم نه دانشجو. 

بعد از یه اضافه وزن حسااابی دوباره با لطف و کمک خدا می‌خوام رژیم رو شروع کنم🥰 ...دوست خوبم! یادت باشه هرچقدر هم اضافه کردی هیچ وقت برای شروع دیر نیست😉...وزن اولیه: ۱۰۱🥶.......هدف اول ۹۵🥰....هدف دوم ۹۰😍...هدف سوم ۸۵🤩🥳

بعضی عامدانه یا سهوا سعی در تخریب علوم دینی دارن.من خودم دبیر هستم با 25 سال سابقه تو این مدت یدونه استخدامی از حوزه نداشتیم تازه اگه غیر مرتبط مث زیست و شیمی باشه.فقط در رابطه با معاون پرورشی دیدم که مرتبط هس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی عامدانه یا سهوا سعی در تخریب علوم دینی دارن.من خودم دبیر هستم با 25 سال سابقه تو این مدت یدونه ...

مهلم پرورشی نبایدتورشته روانشناسی درس خونده باشه به روانکاو قدرباشه بتونه برای ببچه های تواون سن که حساسن راهنمای خوبی باسه..علوم دینی به چه کارش میاد?? ?

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
عزیزم اون چیزا مرتبط با مشاور هستش.

معلم پرورشی میادکه ادموبادین پرورش بده?? ??بعداین دین به من حقوقم میده?? ?

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
معلم پرورشی میادکه ادموبادین پرورش بده?? ??بعداین دین به من حقوقم میده?? ?

شما چن سالته. مسایل رو چرا قاطی میکنی.بحث اول که گفتی هیچ ربطی به موضوع نداشت و در مورد پست پرورشی اینو باید بدونی که بیشتر در رابطه با مسایل دینی و مراسمات بچه ها رو توجیه میکنه.اوکی. .....   

شما چن سالته. مسایل رو چرا قاطی میکنی.بحث اول که گفتی هیچ ربطی به موضوع نداشت و در مورد پست پرورشی ا ...

25سالمه

تا این سن حرفهای معلم پرورشی به کارم نیومد

نه عزیزم امسال با حپزه اموزگار ابتدایی و زیست و همه رشته ها حتی ریاضیم میشد بزنن 🤐🤐🤐🤐

زیست و ریاضی نمیشد

الکی چیزی نگید 

دفترچه را من خوندم

معلم ابتدایی و مشاور و پژوهش و دبیر عربی و این چیز ها بود

خووووب بر فرص مثال که هممممه رشته ها را بخوان

شما برو ظرفیتش هم ببین هر شهری کلا یه دبیر میخواد اونم بعد دو سااال 

یا مثلا ۳تا پژوهشی میخواد که مرد باشه

و تحصیل حوزه هم هیییچ سهمیه ای نداره هیییچی 

دیگه دفترچه هست توش این چیزا که میگید ننوشته🤣

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
بعضی عامدانه یا سهوا سعی در تخریب علوم دینی دارن.من خودم دبیر هستم با 25 سال سابقه تو این مدت یدونه ...

والا

شاهد از غیب رسید

کمکم میان میگن کلا همه دبیرا از حوزه ان

والا بلا من تا به حال ندیدم یه نفر استخدام کنن

والا شاهد از غیب رسید کمکم میان میگن کلا همه دبیرا از حوزه ان والا بلا من تا به حال ندیدم یه نفر ...

خوب بعضیا تو جامعه یه موضوع رو بصورت شایعه پخش میکنن و بقیه هم از اون اطلاع ندارن و تکرار میکنن  

خوب بعضیا تو جامعه یه موضوع رو بصورت شایعه پخش میکنن و بقیه هم از اون اطلاع ندارن و تکرار میکنن  ...

والا دارن میگن تو دفترچه دیدم

حتما از ما بهترونن که ما نمیبینیم و اونا میبینن🤣