2777
2789
عنوان

خانوما کسی هست حوزه علمیه درس بخونه ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 9051 بازدید | 97 پست
پس معلم هاهم پول الکی میگیرن... چه فرقی میکنه طلبه ها هم هزار تا کلاس میرن هرروز برای درس یاد دادن ب ...

خب کلاس برن !

منطقی نیست خب حتی اگر کنار درس کار اضافه انجام میدن در واقع چیزی مثل کارورزی هست که ضمن تحصیل هست و بازم حقوقی نداره!

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم  به خواهران طلبه پولی داده نمیشه فقط به برادران شهریه میدن که اون هم بسیار کمه و دل ...

والا دانشگاه اگه دانشگاه باشه و دانشجو اگه واقعا بخواد درس بخونه و معدل بالا داشته باشه، اونم شرایط و زمان برای کار پاره وقت نداره. الان که کروناستو کار ندارم، من خودم دانشجو بودم تقریبا هر روز کلاس داشتم تا عصر، و بعدشم باید کارای کلاسای بعدیمو انجام میدادم. دانشجوهای پسرمون هم همینطور. ماهایی که حساس بودیم رو درس وقتی برامون نمی موند که بخوایم کار پاره وقت کنیم. اصلا کار پاره وقتیم با تایم و روزای دانشگاه پیدا نمیشد.

اما به ما پولی نمی دادن هیچ، با وجود دولتی بودن دانشگاه، کلی هم هزینه برای شهریه می دادیم.

این هایی که شما میگین توجیه. هیچ دلیلی نداره آقایون حوزوی از زمان تحصیل حقوق بگیر باشن چون تایمشون کمه. این پول حق الناسه... 

عزیزم ان شالله که حق الناس نباشه عزیزم اگه انقدر شرایط ویژه و خوبی برای طلبه های مرد وجود داره خب ش ...

عزیزم صورت مسئله رو پاک نکنید. مثل اون خانومی که گفت هرکی ناراضیه جمع کنه بره. یا مثل خیلی از کسایی که میگن خوب اگه خارج خوبه نمونین برین اونجا.

هر آدمی یک سری علایق داره و اون ها رو در زندگیش دنبال می کنه. علاقه شما یا هرکسی که به رفتن به حوزه تمایل داره هم قابل احترامه. اما نباید شرایط تحصیل برای مردانی که میرن حوزه نسبت به تحصیل تمام مردم جامعه فرق کنه یا بهتر باشه فقط چون تحصیلاتشون در ارتباط با دینه. این میشه بی عدالتی. و درست نیست که اگر این موضوع برای ما مردم سواله سریع مطرح بشه خوب شما هم بیاین حوزه مگه نمیگین خوبه؟ نه عزیزم وقتی علاقه شخص من و خیلیای دیگه حوزه نیست طبیعتا تو این رشته تحصیل نمی کنیم. ولی با شما هم تفاوتی نداریم پس دلیلی به برتری مردان حوزوی نسبت به بقیه نیست. 

درستش اینه وقتی حرف از تحصیلات اللخصوص تو حوزه دین زده میشه، که قراره اون آدم ها بعده ها به قول شما بیانو سعی کنن مردم رو به راه درست راهنمایی کنن، به جای اینکه از همون ب بسم الله فرق بذارن بین ما و شما، یا به همه دانشجوها پول برای تحصیلاتشون داده بشه یا به هیچ دانشجویی چه حوزوی چه غیره پولی داده نشه، یا از همه دانشجو ها شهریه دریافت بشه یا از هیچ کس گرفته نشه. وگرنه قطعا ما این ذهنیت برامون ایجاد میشه که خون شما از ما رنگینتره و نمیشه از ما بابت این ذهنیت خورده بگیرین  

بله وقتی پدرت رو ماه به ماه نبینی بخاطر تبلیغ یا کل روز تو اتاق باشه میفهمی اگه درس نخونن که پول نمی ...

ما هم خیلی هامون کل روز تو اتاقیم و درس میخونیم

طرف تو دانشگاه طراز اول مملکت داره درس میخونه ،پول نمیگیره،تازه کار هم میکنه

بلاخره ب من پول مفت میدادن،بهم مزه میکرد دفاع میکردم

بخواین نخواین همه به همین چشم نگاهتون میکنن

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔
عزیزم صورت مسئله رو پاک نکنید. مثل اون خانومی که گفت هرکی ناراضیه جمع کنه بره. یا مثل خیلی از کسایی ...

عزیزم الان دانشگاه تهران برای دانشجویان رشته نفت حقوق میده یعنی باید بگیم ما حق الناس خوردیم؟!یا دانشگاه فرهنگیان که پایه حقوق ثابت میگیرن از وقتی وارد میشن !تازه این فقط یه قسمتی از رشته های ماست که حقوق میگیرن ،الان بچه های مدیریت صنعتی دارن ماهی ۳۰۰تومن میگیرن و قطعا کار دارن اینم حق الناس؟!

حوزوی ها هم مثل ما چه فرقی داره ،با حرف شما میشه نتیجه گرفت که منی که از دانشگاه حقوق میگرفتم حق شمارو خوردم ،منطقی نیست و بی انصافیه.....و بدونید خون امثال من رنگین تر از بقیه نیست 

عزیزم صورت مسئله رو پاک نکنید. مثل اون خانومی که گفت هرکی ناراضیه جمع کنه بره. یا مثل خیلی از کسایی ...

سلام در جواب شما دوست عزیز و برای رفع شبهه ای که در ذهن مردم ایجاد شده این مطلب رو مینویسم 

ما چهار مدل دانشجو داریم یک حوزوی دو تربیت معلم سه دانشگاه دولتی چهار دانشجویانی که با دادن هزینه تحصیل میکنند 

حوزویان دروس سخت دین را میخونند وبا اندک پول شهریه که ماهانه دریافت میکنند دوره تحصیل را میگذرانند این افراد وظیفه دارند پس از تحصیل بدون دریافت وجه از دولت. تبلیغ دین کرده حتی در دور افتاده ترین نقاط کشور وچون قرار است پس از اتمام تحصیل کاری بزرگ انجام بدن برای تحصیل وجهی ناچیز دریافت میکنندگروه دوم افرادی هستند که در دانشگاههای فرهنگیان تحصیل کرده و حقوق میگیرند این افراد حالت بورسیه دارند و موظف هستند پس از تحصیل برای دولت کار کنند و شغلشون تضمین شده است گرو ششه سوم دانشجویان دانشگاههای دولتی هستند  که با بودجه دولت تحصیل می کنند ولی پس از تحصیل مدیون دولت یا ارگان خاصی نیستند و حتی پس از تحصیل میتونند وارد کار آزاد  یا شغل بی ربط به تحصیلشون بشوند و بعضا اپلای میکنند و برای ادامه زندگی شغلی خود مجبور به کاری  خاص نیستند گروه چهارم هم چون درس براشون مهم بوده ولی سطح علمی کمتری داشتند به اراده خود با دادن پول ادامه تحصیل دادند که همانند گروه چهارم اجباری در انتخاب شغل آینده خود نیستند 

با توجه به این مواردی که ذکر کردم به نظرم به حوزویان نه تنها لطف نمیشه بلکه. این گروه مدیون میشوند به خاطر اون مقدارکم شهریه ای که در ایام تحصیل دریافت کردند که نهایتش در بالا ترین سطح ۳ملیون هست تا آخر عمر در خدمت دین و مردم باشند با وجود این شرایطی که جامعه دارد 

ویک سوال :

اگر حوزویان حقوق زیاد میگیرند و به راحتی درس میخوانند پس چرا مردم تمایلی به رفتن به حوزه ندارند 

مگر آنکه دغدغه دین داشته باشند یا قصد خود سازی؟؟؟

سلام خواهرا . خوبید؟ من ۱۵ سالمه و متاسفانه ثبت نام  حوزه علمیه خواهران تموم شده:/ من میخوام صبر کنم تا سال بعد ثبت نام کنم . ولی ۱۶ ساله میشم و دبیرستان هم نمیخوام درس بخونم . منو با این شرایط پذیرش میکنن؟