الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو تمام سهمیه های استخدامی حوزوی ها میتونن شرکت کنن با حوزه میشه هم ابتدایی شرکت کرد هم دبیری زیست ه ...
کی گفته کاری ندارن به علم و دانش من چون تو قم هستم خیلی از معلم هامون از حوزه اومده بودن همه شون درسی که تدریس میکردن دوره دیده بودن و خیلی عالی بودن دبیر دیفرانسیل ما حتی از حوزه بود و فوق العاده عالی بودن
آقای دلهای جوون و پیر🔸یاحسین تویی نعم الامیر من گدات آقا😔 هرچی دارم همه کرمته. آرزو من حرمته کربلات آقا😔
بقیه هم به اشتباه میندازن عزیزم شما که خوندین هر مقطع چقدر طول میکشه ؟!چون به نظرم درس زندگی ...
واقعا من که نمیبخشم اونهایی رو که از ما غول میسازن تو ذهن بقیه فک کن حدود 17 سال پیش شهریه پدر من 200 هزار تومن بود بعد دخترعموم فک میکرد پدر مندو میلیونمیگیره که این شهریه رو اللن با دکترامیگیره
من خیلی با مدارس دیگه آشناییت ندارم ولی برای جامعه الزهرا برو تو سایتشون همه چیز رو تو صفحه اصلی و پاسخ به سوالات گفته اگه میخوای بیشتر آشناشی فایل محدوده دروس رو دانلود کن کتاب های دوره عمومی رو معرفی کرده و تعداد واحد هردرس نوشته شده هر ترم 20 واحد میشه برداشت حداکثر... ولی زمان تحصیل اون از دانشگاه بیشتره
آقای دلهای جوون و پیر🔸یاحسین تویی نعم الامیر من گدات آقا😔 هرچی دارم همه کرمته. آرزو من حرمته کربلات آقا😔
خیلی دربارش تحقیق کردم باید پارتی داشته باشی که با این مدرک حوزه شغل های دبیری داشته باشی و مدرک بالا میخواد فکرکن لیسانس تو دانشگاه ها چهارساله تو حوزه پنج سال😕بقیه مدارکش همینطور طولانیه درساشم سخته واقعا
عزیزم ممنون میشم من رو راهنمایی کنید ،الان میخوام شرکت کنم بعد از ثبت نام و مصاحبه و اگر ان شالله ق ...
خیر اینطور نیست که توی استخدامیها بیقید و شرط پذیرفته بشن.
برای مثال توی این ازمون استخدامی که مختص وزارت علومه، دارندگان مدرک حوزوی نمیتونن شرکت کنن
من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما بهلحاظ آرکیتایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیسها، مستقل، عدالتخواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه ماندن» و ملکهی خانه بودن، یک رنج ابدیست. آتناها، هدفمند، بابرنامه، منطقی، جاهطلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادتهای زنانه خستهکنندهست. برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمیکشم؛ چراغ برمیافروزم. مشغولالذِمهاید اگه توی تاپیکهای کتاب و کتابخوانی منشنم نکنید. پینوشت غیرمرتبط: خانمها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمیکنن. سالاد شیرازی آبغوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی میکنید، باعث نمیشه سالادتون شیرازی باشه. آبغوره میخواد؛ آبغوره.