2777
2789
عنوان

خانوما کسی هست حوزه علمیه درس بخونه ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 9051 بازدید | 97 پست
من برام یاد گیری مسایل مهمه تو رشته خودم که کار نیست چه تو کارشناسی چه دکتراش

من جای شمابودم بااین رشته درخواست پذیرس دانشگاه ازخارج میکردم حیفه خرابش نکن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تمام سهمیه های استخدامی حوزوی ها میتونن شرکت کنن با حوزه میشه هم ابتدایی شرکت کرد هم دبیری زیست ه ...

کی گفته کاری ندارن به علم و دانش من چون تو قم هستم خیلی از معلم هامون از حوزه اومده بودن همه شون درسی که تدریس میکردن دوره دیده بودن و خیلی عالی بودن دبیر دیفرانسیل ما حتی از حوزه بود و فوق العاده عالی بودن

آقای دلهای جوون و پیر🔸یاحسین تویی نعم الامیر    من گدات آقا😔 هرچی دارم همه کرمته. آرزو من حرمته کربلات آقا😔
عزیزم کل واحد هایی که حوزوی ها فقط تو مقطع لیسانس میخونن از واحدهایی که دانشجویان در مقطع لیسانس و ف ...

عزیزم ممنون میشم من رو راهنمایی کنید ،الان می‌خوام شرکت کنم بعد از ثبت نام و مصاحبه و اگر ان شالله قبول بشم چه پروسه ای دارم میشه کلی راهنمایی کنید 

عزیزم من ازدواج کردم سخته بخوام از ایران برم 

باهمسرت صحبت کردی تاالان

شایداونم همراهیت کنه باهم برید

بنظرم حوزه رو فراموش کن

رشته تورشته پرپرستیژیه

والبته خیلی کاربردی

حوزه اخه?? ?

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
عزیزم ممنون میشم من رو راهنمایی کنید ،الان می‌خوام شرکت کنم بعد از ثبت نام و مصاحبه و اگر ان شالله ق ...

من الان مدرک کارشناسی نقت دارم میشه از فوق لیسانس شروع کنم تو این رشته ؟!فکر کنم میشه سطح سه !یا نه باید همون سطح لیسانس رو بخونم 

بقیه هم به اشتباه میندازن  عزیزم شما که خوندین هر مقطع چقدر طول می‌کشه ؟!چون به نظرم درس زندگی ...

واقعا من که نمیبخشم اونهایی رو که از ما غول میسازن تو ذهن بقیه فک کن حدود 17 سال پیش شهریه پدر من 200 هزار تومن بود بعد دخترعموم فک میکرد پدر مندو میلیونمیگیره که این شهریه رو اللن با دکترامیگیره

من خیلی با مدارس دیگه  آشناییت ندارم ولی برای جامعه الزهرا برو تو سایتشون همه چیز رو تو صفحه اصلی و پاسخ به سوالات گفته اگه میخوای بیشتر آشناشی فایل محدوده دروس رو دانلود کن کتاب های دوره عمومی رو معرفی کرده و تعداد واحد هردرس نوشته شده هر ترم 20 واحد میشه برداشت حداکثر... ولی زمان تحصیل اون از دانشگاه بیشتره

آقای دلهای جوون و پیر🔸یاحسین تویی نعم الامیر    من گدات آقا😔 هرچی دارم همه کرمته. آرزو من حرمته کربلات آقا😔

اسی من میخواستم برم حوزع 

ثبت نامم کردم ولی نرفتم 

خیلی دربارش تحقیق کردم باید پارتی داشته باشی که با این مدرک حوزه شغل های دبیری داشته باشی و مدرک بالا میخواد فکرکن لیسانس تو دانشگاه ها چهارساله تو حوزه پنج سال😕بقیه مدارکش همینطور طولانیه درساشم سخته واقعا 

البته جامعه الزهرا از همه شهرا داوطلب میپذیره بعضی استان ها مرکز داره بقیه شهر ها هم مجازی هست وبرای ازمون هماهنگ میکنن

واقعا من که نمیبخشم اونهایی رو که از ما غول میسازن تو ذهن بقیه فک کن حدود 17 سال پیش شهریه پدر من 20 ...

ممنپنم ازتون برم ببینم ،من چون کرج هستم و کسی از آشنایان تو این رشته نیست واقعا برام سخته پیدا کردن کسی که کمکم کنه

عزیزم ممنون میشم من رو راهنمایی کنید ،الان می‌خوام شرکت کنم بعد از ثبت نام و مصاحبه و اگر ان شالله ق ...

خیر اینطور نیست که توی استخدامی‌ها بی‌قید و شرط پذیرفته بشن.

برای مثال توی این ازمون استخدامی که مختص وزارت علومه، دارندگان مدرک حوزوی نمی‌تونن شرکت کنن

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
بارها گفتم اینجور صحبت نکنین من و مادرم سالها درس خوندیم تو حوزه قرونی پول برای خانم ها نمیدن پدرمم ...

عزیزم 

من خیلی دوست دارم برم حوزه پولش برام مهم نیست فقط دوست دارم دخترهامو درست تربیت کنم

من سی سال سن دارم

میشه یه کم من رو راهنمایی کنید و از شرایطش برام بکید

خدایا🥰❤🥰منو با مهربونی بغل کن
ممنپنم ازتون برم ببینم ،من چون کرج هستم و کسی از آشنایان تو این رشته نیست واقعا برام سخته پیدا کردن ...

یک کلام بگم و برم 

برای کار و پول و شغل این رشته نرو

اگر هدفت پوله اصلاا نداره 

آینده شعلیشم اصلاااا تضمین نشده 

بیکار زیاد داره فقط برای خودت باید بخونی

مثلا معلم پرورشی میخوای بشی دفترچه که میاد و بخون هر دو سه سال یبار یه دونه اگرررر بخوان

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃