2777
2789
عنوان

خانوما کسی هست حوزه علمیه درس بخونه ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 9052 بازدید | 97 پست
برای اولی باید آزمون استخدامی بدی صرفا تحصیل حوزه کافی میست  برای تدریس دانشگاه هم باید تا ...

سلام،میشه بیاین توی تاپیک ختم الله الصمد؟عزیزان تعداد رو توی همون تاپیک بگید ک شمارش بشه اینجا قاطی میکنم شمارش نمیکنم،الهی اجرتون باخدا،ازتون خواهش میکنم کمک کنید ختمم ختم بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره بخشی از فکر و جسمت رو به خودش اختصاص میده‌ دیگه

سلام،میشه بیاین توی تاپیک ختم الله الصمد؟عزیزان تعداد رو توی همون تاپیک بگید ک شمارش بشه اینجا قاطی میکنم شمارش نمیکنم،الهی اجرتون باخدا،ازتون خواهش میکنم کمک کنید ختمم ختم بشه

مثلا چه کاری ؟!

کار که هست فراوان. پوله مفتم میگیری دیکه چه بهتر از این برو 

بارها گفتم اینجور صحبت نکنین من و مادرم سالها درس خوندیم تو حوزه قرونی پول برای خانم ها نمیدن پدرمم بعد اینکه دکتراش رو تو حوزه گرفت تازه شهزیه اش حدود 2 تومن شد

آقای دلهای جوون و پیر🔸یاحسین تویی نعم الامیر    من گدات آقا😔 هرچی دارم همه کرمته. آرزو من حرمته کربلات آقا😔
برا خانمها نسبت به آقایان.. کمتر سخت میگیرن... تو حوزه های خواهران مهد کودک دارن...البته سالهای اول ...

بارها گفتم اینجور صحبت نکنین من و مادرم سالها درس خوندیم تو حوزه قرونی پول برای خانم ها نمیدن پدرمم ...

تو تمام سهمیه های استخدامی حوزوی ها میتونن شرکت کنن با حوزه میشه هم ابتدایی شرکت کرد هم دبیری زیست هم ریاضی🤐🤐🤐 کلا هم به علم و دانش اعتقادی ندارن 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

چراحوزه? میتونی یه رشته خیلی تاپ ارشد بخونی خب

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
بارها گفتم اینجور صحبت نکنین من و مادرم سالها درس خوندیم تو حوزه قرونی پول برای خانم ها نمیدن پدرمم ...

بقیه هم به اشتباه میندازن 

عزیزم شما که خوندین هر مقطع چقدر طول می‌کشه ؟!چون به نظرم درس زندگی میدن خیلی مناسبه حتی اگر کار هم پیدا نکنم بهتر از رشته خودمه که رفتم ۴ سال خوندم هیچی که هیچی

مثلا چه کاری ؟!

تو تمام ازمونای استخدامی فرقیم نداره چه بزنی مثلا روانشناسی فقط میتونه ابتدایی بزنه و معلم بشه ولی حوزه معلم زیست و ریاضی و بانک و کلا هر چی عشقش کشید 😂😂 کلا سواد و اطلاعاتم براشون معنا نداره 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
چه جالب  اگر بشه آنلاین خوند که عالی میشه

آره خیلی خوب میشه......اول تحقیق کن از اونایی که خوندن ...

الان که به خاطر کرونا حتی امتحاناشونم آنلاین بود...داداشم طلبه هست..

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

حوزه برای خانمها مداری مختلفی داره حوزه آمنه  جامعه الزهرا ، حوزه علمیه هم هست من مدرسه جامعه الزهرا درس میخونم هم مجازی هست هم غیر حضوری و هم حضوری برای هر بچه دوسال مرخصی میدن مهدکودک هم داره البته هزینه داره بالای یک سال میشه فقط

فضای خوبی داره... من با دیپلم رفتم آزمون داشت و مصاحبه...

آقای دلهای جوون و پیر🔸یاحسین تویی نعم الامیر    من گدات آقا😔 هرچی دارم همه کرمته. آرزو من حرمته کربلات آقا😔