2777
2789

من می‌خوام امسال برم حوزه من کارشناسی نفت دارم 

ولی خب قبول نمیکنه دیگه باید با دیپلم برم 

چجوریه!؟سخته !؟اصلا کار و اینا هست؟!بعد اگه بچه دار بشم چی میشه ,میشه کلاسارو غیر حضوری و یا کم برداشت ؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راحت ک نیس با دیپلم باید بری تحقیقات و... میکنن کارم ممکنه باسه ولی باید تا سطوح بالا ادامه بدی

نه من که توقع راحتی ندارم ولی خب می‌خوام بدونم با بچه میشه چون واقعا برام مهمه بچه اذیت نشه 

میخوام معلم پرورشی بشم یا تو دانشگاه درس های خاص بدم 

برای اولی باید آزمون استخدامی بدی صرفا تحصیل حوزه کافی میست 

برای تدریس دانشگاه هم باید تا سطوح بالا درست رو ادامه بدی

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
برای اولی باید آزمون استخدامی بدی صرفا تحصیل حوزه کافی میست  برای تدریس دانشگاه هم باید تا ...

درسته ممنون از راهنمایتون 

شما خودتون تحصیلات حوزوی دارید ؟!

چند واحد هست هر مقطع؟!

@ستاره_شب_تاری

فکر کنم ایشون میخونن

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
هدفت چه شغلیه از تحصیلات حوزوی؟

سلام،میشه بیاین توی تاپیک ختم الله الصمد؟عزیزان تعداد رو توی همون تاپیک بگید ک شمارش بشه اینجا قاطی میکنم شمارش نمیکنم،الهی اجرتون باخدا،ازتون خواهش میکنم کمک کنید ختمم ختم بشه

@ستاره_شب_تاری فکر کنم ایشون میخونن

سلام،میشه بیاین توی تاپیک ختم الله الصمد؟عزیزان تعداد رو توی همون تاپیک بگید ک شمارش بشه اینجا قاطی میکنم شمارش نمیکنم،الهی اجرتون باخدا،ازتون خواهش میکنم کمک کنید ختمم ختم بشه

برای اولی باید آزمون استخدامی بدی صرفا تحصیل حوزه کافی میست  برای تدریس دانشگاه هم باید تا ...

برا خانمها نسبت به آقایان.. کمتر سخت میگیرن... تو حوزه های خواهران مهد کودک دارن...البته سالهای اول که بچه کوچیکه رو اطلاع ندارم...حوزه ما میشه غیر حضوری خوند...منم خیلی دلم میخاست برم...ولی دیر شده دیگه۲۸سالمه...و بچم هم بیش فعاله واقعا نمیتونم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
نه من که توقع راحتی ندارم ولی خب می‌خوام بدونم با بچه میشه چون واقعا برام مهمه بچه اذیت نشه 

بالاخره بخشی از فکر و جسمت رو به خودش اختصاص میده‌ دیگه

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد