2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایین ببینین حق با کیه

567 بازدید | 46 پست

من مامانم دوتا از دنده پهلوهاش یه ترک کوچیک زده بد به مدت سه ماه باید ینفر کاراشو انجام بده من یه هفته هست که کنارشم بعد عقدم چون کرونا معلومونیست تا کی باشه خونه جدا داریم نامزدم میگه بیا تو یه هفتس موندی بقیه برن کنارش داداشم میگه نه دخترشه وظیفه بد زن خودشو نمیاره که مبادا اذیت بشه

باید یه جلسهخانوادگی بگیرین در موردش ص

حبت کنید هرچند عروس وظیفه شرعی نداره اما اخلاق

یحالا اگر دوست داشت انجام بده کیه جوریبرنامخ ریزی کنید که به کسی فشار نیاد

خدایا نظری شاید بشود فرجی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید مگه مادرتون واسه عروستون زحمت کشیده 

اونو بزرگ کرده

اونو تر و خشک کرده 

مرضی بالا سرش بوده

چه توقع هایی دارید....وظیفه شما و برادرتون هست نه هیچکس دیگه ای

عروستون هم اگر انجام بده لطف کرده و اگر انجام نده کاملن محق هست..

در ضمن طایفه شما خیلی خیلی رسم بدی داره

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟

خب بنظرم برادرت ناحقی کرده از این لحاظ که خودش پرستاری نمیکنه از مادرت چون وظیفه عروس نیست که و نامزدت هم خسته شده شاید اما بنظرم هرکاری کنی بخاطر مادرته دیگه سر لجولجبازی با داداشت مادرتو ول نکن به هرحال هرچی باشه دخترشی و مطمعنا از عروس بهش نزدیک تری

میتونی با نامزدتم صحبت کنی که یکم خودشو وقف بده یه مدت

با زبون دلشو بدست بیار

داخل طایفه ما بیشتر وظیفه عروس تا دختر

یکی  با  من  اینطوری  حرف  بزنه  بهم  بر  میخوره  و عمرا  برم   ..

ولی  اگه  محترمانه  بگن  و  مادر  شوهر  خوبی  داشته  باشم  که اذیت  ام  نکرده  باشه  حتما  یه  زمان هایی میرم  برای  کمک  

به داداشت بگو که خودش بیاد مراقبت کنه نوبتی و همینطور به نامزدت بگو من وظیفمو انجام میدم نمی تونم بخاطر تو مادرم رو ول کنم به امون خدا، از اونورم با خواهرای دیگت صحبت کن نوبتی بیاید پیش مادرتون ظلمه فقط گردن شما باشه هرچند اجرش به خودت برمیگرده

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان