2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایین ببینین حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقن اصلن وظیفه ی اون نیست و صد در صد وظیفه ی شماست در ضمن اگه قصیه برعکس بود و مادر نامزدت بود ...

من که میمونم شوهرم نمیزاره چیکار کنم؟ سه تا خواهر دارم نمیان دوتا عروس داره نمیان میگه چرا بقیه نمیان نوبتی بمونین

من که میمونم شوهرم نمیزاره چیکار کنم؟ سه تا خواهر دارم نمیان دوتا عروس داره نمیان میگه چرا بقیه نمیا ...

بگو مگه مادرم منو نوبتی بزرگ کرده

بگو فکر کن من تک فرزند بودم

بگو فک کن مادرت خودتم اینجوری بود

بگو اگه واسه مادری که ۲۰ سال تر و خشکم کرده صفت نداشته باشم

واسه تو تازه از راه رسیده هم ندارم

بگو من لطف نمی کنم وظیفه امو انجام میدم

همش تقصیر خودتونه

امثال شما زنا هر چی به سرتون بیاد حقتونه

انگار شوهر خداست

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟
من که میمونم شوهرم نمیزاره چیکار کنم؟ سه تا خواهر دارم نمیان دوتا عروس داره نمیان میگه چرا بقیه نمیا ...

دیگه باید باهاشون صحبت کنی نیومدن پول بدن پرستار بگیرید من مامان بزرگم مشکل داشت بچه هاش که نمی تونستن بیان به جا ش پول دادن واسه شیفت خودشون پرستار گرفتن

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️

عزیزم خوب معلومه که وظیفه دختره من اگرخدای نکرده مشکلی برامامانم پیش بیاد اصلا خودم دلم نمیخادزن داداشم بیادکاراشوانجام بده که پس فردامنتشوسرمادرموبرادرم بزاره بعدم وظیفه ای نداره واگرشوهرمم حرفی بزنه منطقی قانعش میکنم 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
اتفاقن اصلن وظیفه ی اون نیست و صد در صد وظیفه ی شماست در ضمن اگه قصیه برعکس بود و مادر نامزدت بود ...

عزیزم این بیچاره بازخوبه خواهراش  وبرادراش خیلی بدن که نمیرن اصلا،چون یه نفری سخته، ولی دل آدم به حال عروسایی  میسوزه که توهمچین خانواده هایی  هستن و خواهرشوهرخیلی راحت میگه وظیفشه

بگو مگه مادرم منو نوبتی بزرگ کرده بگو فکر کن من تک فرزند بودم بگو فک کن مادرت خودتم اینجوری بود ب ...

اخه مگه میشه همو نبینیم بابامم با شوهرم رابطش خوب نیست اون نمیاد خونه ما وایه همین میگه بیا وگرنه میفهمه که مامانم مریضه

من مادرم شوهر خودم مریض بود دو روز داخل بیمارستان رفسنجان بودم یه هفته هم شهر خودمون

خوب شماهم وظیفت نبوده لطف کردی،منم یه ماه مادرشوهرموکه ۳تادخترداره می‌بردم دکترونگهداری میکردم ولی وظیفم نبوده خاطررضای خدابود،اگه یکی ازخواهرشوهرام میگفت وظیفته حتی توخونم راه نمی‌دادم مادرشون رو

عزیزم از عروس توقع نداشته باشید 

یکی از همکارهای ما برادر زنش سرطان گرفته ، زنه حاضر نیست واسه شوهره بره داروخانه و بیمارستان میگه کروناست میترسم مریض بشم

بازهم خواهر به داد برادر رسید

حرف برادرتون واقعا زشت بود اونم پسرشه و وظیفه داره حداقل به زبون نمیاورد

ولی حساب مادر از همه جداست

شما از مادرتون مراقبت کنید 

عزیزم این بیچاره بازخوبه خواهراش  وبرادراش خیلی بدن که نمیرن اصلا،چون یه نفری سخته، ولی دل آدم ...

بخدا اینجوری نیست

حق پدر و مادر نیست که نوبتی بشن

بابا ما کم کم ۲۰ سال وظیفمه مونه پدر و مادرمون رو تر و خشک کنیم

ربطیم به خواهر و برادر نداره

بعد ۲۰ ساله تازه میشه لطف و وظیفه😭

بخدا دلم گرفت

بخدا ۱ ساله پدرم ،پدرخودشو میبره دستشویی و میشوره

اینجاست که میگن دعا نکنید خدا اولاد بده

دعا کنید اولاد صالح و با صفت بده

واقعن از صبح حالم بد شده😔😔😔

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟