2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایین ببینین حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وظیفه شما و خواهر و برادرت هست

کارهای سنگین برادر، کارهای شخصی خواهرا

کاری نکنین که مامانتون حس کنه مزاحمتون هست

نامزدت جای شما بود مطمئنا رسیدگی به مارش اولویت داشت تا خوشگذرونی با نامزد

مریصی تموم میشه و کلی فرصت باهم بودن دارین

هر کاری میکنم قبول نمیکنه 

اول باهاش با لحن خوب صحبت کن و سعی کن قانعش کنی اما اگه دیدی واقعا قانع نمیشه و همش بهونه میگیره تندتر برخورد کن باهاش نمیتونی که مادرتو ول کنی به امون خدا

حالا چون خواهر یا برادرت نمیان از مادرت پرستاری کنن توام نباید بکنی

وجدان همه به یه اندازه نیست که

اما خب این نظر شخصیه منه بازم خودت میدونی

اره ولی منم که نمیتونم همیشه باشم بالاخره شوهر دارم

همیشه نیست ۳ ماهه و برای همین میگم با خواهرها و برادرت اتمام حجت کن

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
وظیفه شما و خواهر و برادرت هست کارهای سنگین برادر، کارهای شخصی خواهرا کاری نکنین که مامانتون حس کن ...

کاملا موافقم

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
کلفتی نمیفرسته عزیز مادرشوهرشه وظیفشه

اتفاقن اصلن وظیفه ی اون نیست

و صد در صد وظیفه ی شماست

در ضمن اگه قصیه برعکس بود و مادر نامزدت بود

هیچ خودش میرفت تورم مجبور به کلفتی مادرش میکرد

ببخشید ولی خدا به ادم اولاد نده تا بی صفت بده

همین مادر جوونی و عمرش و پولش رو پای چند تا بچه ریخته که اخر اینجوری بزنن تو سر هم ....واسه اینکه کی نگه نداره

همه به بهونه بچه و شوهر و ...

حالا خدا شاهده زنایی مثل شما و خواهراتون رو اتفاقن شوهراشون ادم حساب نمیکنن..ادمی که واسه مادرش صفت نداشته باشه ولی واسه شوهر ....

واقعن حالم بد شد

بیچاره مادرت

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟