2777
2789

بعد زنگ بهم پیام داد ک میخوام گوشیمو بزارم توی شارژ بعدش میرم بیرون هروقت امدم بهت پیام میدم

بعد این بابام گوشیمو میخواست منم رفتم اینو مسدود کردم ک بابام اینو نبینه خلاصه نزدیک 4ساعت شد هیچ پیامی دریافت،نکردم

رفتم تلگرامش بهش پیام دادم،نوشتم،سلام خوبی اونم نوشت مرسی بعد نوشتم مزاحم اوقات فراغت نشم ی وقت

امد گفت این چه حرفا🤣

خلاصه گفتم مگر من میشناسید?آمد گفت ن🤦‍♀️

دیگ بقیه پیام هارو میزارم قضاوت کنید کار من اشتباه بوده یا...🤦‍♀️💔🥺البته نصفشو پاک کردم نصف دیگ هس هستین بزارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمیدم

نگاه دوست پسرم زنگ،زد بعد قطع کرد بهم پیام داد ک گوشیمو میزارم داخل شارژ میرم بیرون آمدم بهت پیام میدم منم چون بابام گوشیمو میخواست و برای اینکه نفهمه مسدودش کردم متنظر پیامش موندم ولی دریافت نکردم باهاش جنگ کردم

بعد الان دیدم پیامش توی مسدودی ها بود ساعت9شب بهم پیام داده بود توی پیام رسان

19

با ۱۹ سال سن میترسی بابات بدونه؟؟

فعععک نکنما

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

ووی فهمیدمممم چی شدببیین براش توضیح بده🥲ایشالا ک حل بشه

چطوری براش توضیح بدم💔🥺

بعد میدونی توی پیام های مسدودی چی نوشته بود میتونی صحبت کنی چی کار کردی میتونی?