2777
2789
عنوان

حرکت ضعیف اسپرم

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 39 پست
بازم از من بهتره😁🙄ان شالله همین ماه بادار میشی من که نمیشم برای بقیه لااقل دعا میکنم🤲🤲🤲

انشالله میشی حتمااا

چشم انتظار ثمره عشقمون  اگه میشه واسه نی نی دارشدنم یه صلوات بفرستین🙏🏼
من حرکتش 33هست تعداد اسپرمشم گفت عالیه حرکتش کمه

نه من هم تعدادش افتصاح بود هم حرکتش هم شکلش

هرسه تاش مشکل داشت

قرص ال کارنی تین و تاموکسیفن 10 با ویتامین ای 3 ماه خورد یکماهم یه قرص دیگه خورد ولی اسمشو بلد نیستم دیگه ماه پنجم هامله شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من هم تعدادش افتصاح بود هم حرکتش هم شکلش هرسه تاش مشکل داشت قرص ال کارنی تین و تاموکسیفن 10 با ...

عزیزم بسلامتی خداروشکر منم دارو داده تقریبا همین چیزا  نمیدونی ازمایشش جمهa b c چند بود؟

ببین جمعa b c شده 39

اون قسمت اصلا نزده بود همش صفر بود برای من..نمیدونم

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
اون قسمت اصلا نزده بود همش صفر بود برای من..نمیدونم

از کدوم سایت بپرسم چرا کسی جواب نمیده

از کدوم سایت بپرسم چرا کسی جواب نمیده

نمیدونم نوبت دات آی آر بپرس

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
میگفتن اندازه دوماهش میشه ۲۵۰ .مفته

بعد رابطه یکم پاهام ببرم بالا کمک ب تحرکش نمیکنه