2777
2789
عنوان

حرکت ضعیف اسپرم

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 39 پست
من تنبلی داشتم ولی این ماه شد.17و۲۴  ونیم حالا گفت کم تحرکه نمیدونم چکار کنم

از کجا فهمیدید تنبلی دارید دوستم؟ من پریودم بعد اقدام عقب میافتاد سونو روز 12فولیکولام 13میل و کوچیک بودن

همش فک کردم مشکل از منه..اما سونو روز3قائدگی و آزمایش روز3 گفت نرمالم

اما همسرم تحرک صفرررر

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا رفتم توی صفحه واتساپ سریع برگشت رو زدم حالا هیچ گروهی توی صفحه واتساپم نیست یعنی عضو نشدم؟؟؟؟&nbs ...

شما جواب گرفتی

چشم انتظار ثمره عشقمون  اگه میشه واسه نی نی دارشدنم یه صلوات بفرستین🙏🏼
از کجا فهمیدید تنبلی دارید دوستم؟ من پریودم بعد اقدام عقب میافتاد سونو روز 12فولیکولام 13میل و کوچیک ...

من سونو دادم زیر ده بود اما خداروشکر این ماه واسه اول بار بعد مصرف لترزول دگزامتازون و.متفورمین شدهفده و بیست و.چهار الحمدلله امروزمhcg زدم دوتا

عزیزم توهمون جواب ازمایشش نوشته .شما مال کدوم شهرهستید .عکس جوابشو برام بذار

من ایلامم 

من ایلامم 

ببین تو مراغه میگن یه عطاری هست به نام حسن حبابی ادرسو ایناش تو گوگل هست میگن یه دارویی میده برای اسپرم که معجزه میکنه کسایی رفتن میشش وجواب گرفتن که ازصد میلیون اسپرم ۵میلیون داشتن و دکترا جوابشون کردن آنلاین هم میتونی سفارش بدی

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.
شما جواب گرفتی

آره من خودم مشکلی نداشتم فولیکولام هکیشه بالای 20 بود ولی باردار نمیشدم، شوهرم آزمایش اسپرم داد دکتر گفت اسپرمش افتضاحه نه شکلش نه حرکتش هیچیش

خوب نیست واریکوسل خفیفم داشت ولی بعده 5 ماه دارومصرف کردن باردار شدم

عزیزم توهمون جواب ازمایشش نوشته .شما مال کدوم شهرهستید .عکس جوابشو برام بذار

نمیتونم عکس بزارم.موفق نمیشم

من سونو دادم زیر ده بود اما خداروشکر این ماه واسه اول بار بعد مصرف لترزول دگزامتازون و.متفورمین شدهف ...

من لتروزول بهم نمیفته هایپر میشه تخمدانم..⁦☹️⁩شوهرمم که صفره

ما باید میکرو کنیم احتمالا

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
آره من خودم مشکلی نداشتم فولیکولام هکیشه بالای 20 بود ولی باردار نمیشدم، شوهرم آزمایش اسپرم داد دکتر ...

من حرکتش 33هست تعداد اسپرمشم گفت عالیه حرکتش کمه

من لتروزول بهم نمیفته هایپر میشه تخمدانم..⁦☹️⁩شوهرمم که صفره ما باید میکرو کنیم احتمالا

میکرو.چیه چجوریه هزینش چقده

ببین تو مراغه میگن یه عطاری هست به نام حسن حبابی ادرسو ایناش تو گوگل هست میگن یه دارویی میده برای اس ...

چه خوب چجور چیزی هست هزینش چنده

من حرکتش 33هست تعداد اسپرمشم گفت عالیه حرکتش کمه

بازم از من بهتره😁🙄ان شالله همین ماه بادار میشی

من که نمیشم برای بقیه لااقل دعا میکنم🤲🤲🤲

بازم از من بهتره😁🙄ان شالله همین ماه بادار میشی من که نمیشم برای بقیه لااقل دعا میکنم🤲🤲🤲

ببین جمعa b c شده 39