من تنبلی داشتم ولی این ماه شد.17و۲۴ ونیم حالا گفت کم تحرکه نمیدونم چکار کنم
از کجا فهمیدید تنبلی دارید دوستم؟ من پریودم بعد اقدام عقب میافتاد سونو روز 12فولیکولام 13میل و کوچیک بودن
همش فک کردم مشکل از منه..اما سونو روز3قائدگی و آزمایش روز3 گفت نرمالم
اما همسرم تحرک صفرررر
خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین تو مراغه میگن یه عطاری هست به نام حسن حبابی ادرسو ایناش تو گوگل هست میگن یه دارویی میده برای اسپرم که معجزه میکنه کسایی رفتن میشش وجواب گرفتن که ازصد میلیون اسپرم ۵میلیون داشتن و دکترا جوابشون کردن آنلاین هم میتونی سفارش بدی
من سونو دادم زیر ده بود اما خداروشکر این ماه واسه اول بار بعد مصرف لترزول دگزامتازون و.متفورمین شدهف ...
من لتروزول بهم نمیفته هایپر میشه تخمدانم..☹️شوهرمم که صفره
ما باید میکرو کنیم احتمالا
خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔