2777
2789
عنوان

شوهرتون این حرف رو بزنه چ واکنشی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 37 پست
لطفا این همه من و تویی تو زندگی مشترکتون نداشته باشید هرچی تو اون زندگی هست برای هر دو شماست

شما بابات کادو بهت ماشین یا خونه بده حالا شوهرت بیشتر بفروشه بگه منم سهم دارم واقعا میدی بهش یا بگه سند رو دو سه دونگش بزن بنامم میزنی؟ 

شوهرم اینجوری بهم گفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اضافش سی چهل ملیونه

من احساسی ام خواستم ارزون تر بدم شوهرم مانع شد گفت یکلام این مقدار حالا گفت من باعث شدم بیشتر بفروشی سهم منو بده یا خونه گرفتیم دو سه دونگش بزن بنامم بعد دید ناراحت شدم گفت شوخی کردم 

ن اضافه اش ۴۰ تومن شد 

من گفتم این کادو بابام بود چرا باید ب تو بدم 

شما بابات کادو بهت ماشین یا خونه بده حالا شوهرت بیشتر بفروشه بگه منم سهم دارم واقعا میدی بهش یا بگه ...

عزیزم بابام خونه بهم داده الانم توش نشستم ولی خب نفروختم

ولی درکل با دو طرفتون هستم اصلا حرف همسرتون از اول درست نبوده که بده به من و شماهم نباید من و تویی داشته باشید

بلاخره زندگی مشترکه

اصلا ناراحتیتم بروز نمیدادی میگفتی وااا مگه پول من و تو داره و به شوخی ردش میکردی

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 
ولی از حق نگذریم هوش اقتصادی شوهرت بالاست که تونسته 40 تومن بیشتر بفروشه

منم بهش گفتم واقعا بدرد کاسبی میخوری پولدار میشی اینجوری بیشتر فروختی حالا حق السهم میخوای رو دارایی بابام ک داده بمن

اضافش سی چهل ملیونه

آهان پس خوب سود کردی مبارکه

اما خب یک کمی بهش بده دلش خوش میشه دفعه بعد زودتر خوش خدمتی میکنه  

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

عزیزم بابام خونه بهم داده الانم توش نشستم ولی خب نفروختم ولی درکل با دو طرفتون هستم اصلا حرف همسرتو ...

اره نتونستم واکنش نشون ندم چون این ی عمر تلاش بابام بود هدیه داد بمن خیلی ناراحت شدم شوهرم حق السهم میخواد اون اما زیرک اخرشم شوخی شوخی ردش کرد اما بنظرم جدی گفت چون قبلا ی چیزی برام فروخت اما قیمتی نبود در حد ۲۰۰ هزار تومن خودش مشتری پیدا کرد بعد بهم گفت حق السهم میخوام منم دادم اما الان بحث ۴۰ میلیون کادو بابام بود