سامیرا مدیر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 460 عنوان شوهرتون این حرف رو بزنه چ واکنشی میکنید | مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 37 پست ی وسیله قیمتی دارم گذاشتمش برا فروش بعد شوهرم بیشتر از اون قیمتی ک میخواستم بدم برام فروخت بهم گفت این ماتفاوت بده ب من سهم منه من خیلی ناراحت شدم حالا میگه شوخی بود اما الکی میگهحق دارم ناراحت بشم ازش چی اخه بگم ب این مرد 1400/03/18 | 20:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریراااااااا عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 2785 مننه تنها ناراحت نمیشدم بلکه با کمال میل بهش پولو میدادم
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64201 من اگه جای شوهرت بودم بی شوخی میگرفتم ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
طلاخانووم73 عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 6894 🤣🤣🤣🤣 من باشم خودم اون قسمت و میدم بهش بدون اینکه بگه دلم واسه مظلومیتمون میسوزه😢 👀
سامیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 460 خب چه اشکالی داره بدی؟!! زندگیه مشترکه دیگه ولی نه به عنوان حق دلالی، یه کوچولو بیشتر از اون ... ماشین داشتم فروخت بحث ۳۰ ۴۰ میلیون چی بذارم روش احساس کردم داره با ماشینی ک بابام بهم داد دلالی میکنه بنظرم حق نداشت رو مال من این حرفو بزنه البته میگم نمیدونم شاید من حساسم
mmmgh عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 13426 اخه ماتفاوت ۳۰ ۴۰ میلیون واسه چی اون باید ی همچین حرفی بزنه مگه دلال من زنشم نمیدونم شاید من حساسم سی چهل میییییییلیون نه ناراحت شو 🤣سی چهل تومنه بود هضم میکردم ❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
طلاخانووم73 عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 6894 اخه ماتفاوت ۳۰ ۴۰ میلیون واسه چی اون باید ی همچین حرفی بزنه مگه دلال من زنشم نمیدونم شاید من حساسم فک کردم مبلغ کمهاگه اینجوریه اون پول رو طلا بخر بذار یه گوشه، فکرشم نکنوقتی خواست ماشین بخره یا کاری کنه ساپورتش کن 👀
سامیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 460 من اگه جای شوهرت بودم بی شوخی میگرفتم واقعا میگرفتی؟ خب واسه چی این مال من بوده بابام بهم داده
طلاخانووم73 عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 6894 ماشین داشتم فروخت بحث ۳۰ ۴۰ میلیون چی بذارم روش احساس کردم داره با ماشینی ک بابام بهم داد دلا ... آره تنها جای بدش این بود که حساس شدی اصلا به خودت نگیر، با عنوان شوخی بهش نگاه کنیه قرونشم نده، پول خودته، حتی واسه زندگی مشترک میخوای خرج کنی، باید سهمتو بنامت بزنه 👀
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64201 واقعا میگرفتی؟ خب واسه چی این مال من بوده بابام بهم داده خب بیشتر از اون چیزی که شما گفتید فروخته بقیه اش حقشه هر کس دیگه ای بود میگرفتحالا همش نه ولی یه مقدار بهش بده خوشحال میشه ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
جواهری_در_خانه_شوهر عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 7071 لطفا این همه من و تویی تو زندگی مشترکتون نداشته باشیدهرچی تو اون زندگی هست برای هر دو شماست من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست
طلاخانووم73 عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 6894 خب بیشتر از اون چیزی که شما گفتید فروخته بقیه اش حقشه هر کس دیگه ای بود میگرفت حالا ه ... سی چهل ملیون پولهمطمءن باش اگه یکی دوتومن بده به شوهرش بیشتر از اینکه خوشحال بشه بهش برمیخوره میگه صدقه نمیخوام 👀
سامیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 460 چه مسخره یجور گفتی فک کردم چی هست مگه زن همسایه این حرف زده شوهرت بوده ها بسم الله درسته شوهرم اما میگه اگه ماشین خریدی باید بنام منم بزنی یا اون ماتفاوت ک بیشتر فروختم ۴۰ میلیون بده من بعد ک دید ناراحت شدم گفت شوخی این مال خودم بود بابام بهم داد حس کردم داره اینجوری از من میکشه
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64201 سی چهل ملیون پوله مطمءن باش اگه یکی دوتومن بده به شوهرش بیشتر از اینکه خوشحال بشه بهش برمیخوره میگ ... همه اش نه اضافه اش رو میگم ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ