2777
2789
عنوان

شوهرتون این حرف رو بزنه چ واکنشی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چه اشکالی داره بدی؟!!  زندگیه مشترکه دیگه ولی نه به عنوان حق دلالی، یه کوچولو بیشتر از اون ...

ماشین داشتم فروخت بحث ۳۰ ۴۰ میلیون چی بذارم روش 

احساس کردم داره با ماشینی ک بابام بهم داد دلالی میکنه بنظرم حق نداشت رو مال من این حرفو بزنه البته میگم نمیدونم شاید من حساسم

اخه ماتفاوت ۳۰ ۴۰ میلیون واسه چی اون باید ی همچین حرفی بزنه مگه دلال من زنشم نمیدونم شاید من حساسم

سی چهل میییییییلیون نه ناراحت شو 🤣سی چهل تومنه بود هضم میکردم

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
اخه ماتفاوت ۳۰ ۴۰ میلیون واسه چی اون باید ی همچین حرفی بزنه مگه دلال من زنشم نمیدونم شاید من حساسم

فک کردم مبلغ کمه

اگه اینجوریه اون پول رو طلا بخر بذار یه گوشه، فکرشم نکن

وقتی خواست ماشین بخره یا کاری کنه ساپورتش کن

👀
ماشین داشتم فروخت بحث ۳۰ ۴۰ میلیون چی بذارم روش  احساس کردم داره با ماشینی ک بابام بهم داد دلا ...

آره تنها جای بدش این بود که حساس شدی اصلا به خودت نگیر، با عنوان شوخی بهش نگاه کن

یه قرونشم نده، پول خودته، حتی واسه زندگی مشترک میخوای خرج کنی، باید سهمتو بنامت بزنه

👀
واقعا میگرفتی؟ خب واسه چی  این مال من بوده بابام بهم داده

خب بیشتر از اون چیزی که شما گفتید فروخته 

بقیه اش حقشه 

هر کس دیگه ای بود میگرفت

حالا همش نه ولی یه مقدار بهش بده خوشحال میشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خب بیشتر از اون چیزی که شما گفتید فروخته  بقیه اش حقشه  هر کس دیگه ای بود میگرفت حالا ه ...

سی چهل ملیون پوله

مطمءن باش اگه یکی دوتومن بده به شوهرش بیشتر از اینکه خوشحال بشه به‌ش برمیخوره میگه صدقه نمیخوام

👀
چه مسخره یجور گفتی فک کردم چی هست مگه زن همسایه این حرف زده شوهرت بوده ها بسم الله

درسته شوهرم اما میگه اگه ماشین خریدی باید بنام منم بزنی یا اون ماتفاوت ک بیشتر فروختم ۴۰ میلیون بده من بعد ک دید ناراحت شدم گفت شوخی 

این مال خودم بود بابام بهم داد حس کردم داره اینجوری از من میکشه

سی چهل ملیون پوله مطمءن باش اگه یکی دوتومن بده به شوهرش بیشتر از اینکه خوشحال بشه به‌ش برمیخوره میگ ...

همه اش نه اضافه اش رو میگم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ