2777
2789
عنوان

شما چند سالگی چی رو فهمیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2217 بازدید | 127 پست
همدان که خیلی خوش اب و هواست، باغهاش هم زیاده، چطور میوه اینقدر کم دیدی؟ لابد سمت شرق همدان هستید؟&n ...

روستای ما دقیقا پای کوهه رمستونا فوق العاده سرد تابستونا بدی داره. روستای ما درخت زرد الو و سیب. و باغای انگور داشت که الان تمام اون باغای انگور بخاطر. بارندگیای کم خشک شدن از بین رفتن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روستای ما دقیقا پای کوهه رمستونا فوق العاده سرد تابستونا بدی داره. روستای ماه درخت زرد الو و س ...

آخی  ما کرمانشاه هستیم، هروقت بریم تهران از همدان رد میشیم، همیشه در نظرم یه شهر سرسبز و قشنگ و خوش اب و هواست، ولی راست میگی، از کرمانشاه سردتره،، انشالله روز بروز خوشبخت تر و خوشحال تر باشی، داستان ازدواجتو نوشتی متن تگ کن لطفا  

زنان متولد دی را هراسی نیست از سرما💕بی عشقْ جهان یعنی،  یکْ چرخشِ بی معنی 💖لطفا هر جا تاپیک راجع به متافیزیک و ماورا دیدین منم تگ کنید  
باشه عزیزم  

وااااااااااااای عزیزدلمممم😍😍😍

خوشحالم ازینکه غرور بیجا نداری و با خنده حقایق زندگی گذشتتو تعریف کردی

اکثر ماها ازین خاطرات داریم کم یا زیاد

اما جرئت گفتنش رو نداریم چون از دید بقیه ممکنه بد بیایم یا هرچیز دیگ😢

ان شاءالله همیشه زندگی بر وفق مرادت پیش بره و روز به روز بیشتر از گذشته غرق خوشبختی بشی😘

دلت دریا و قلبت پاکه

خداحفظت کنه برا عزیزات عزیزم و همچنین عزیزاتو برات🌹

بی زحمت تاپیک جدید زدی منم تگ کن😘😍