چه میدونم اونا سیاست نیست خب دردوغگو ان ونقش بازی میکنن ..سیاست یعنی شما بدونی کجاها و چه جور بگی حرف بزنی انجام بدی بخوری ببری نبری و خیلی فعل های دیگه بدون دروغ بزرگترین سیاست سکوت
من رفتم کمک مادرشوهرم فرش شستم جاریم خیلی شیک و پیکوایساد ن تعارف زد ن کمک داد البته این ک کمک بده نده بخودش مربوط ...بعد خوب ک من اومدم خونه گفته بود مریض بودم و فلان ..هیچ اثری از مریضی نبود مریضیشم جوری نبود نتونه ی شلنگ بگیره ..ب این میگن سیاست کثیف و مادرشوهرم تازه دلخور بود بنده خدامریضه غصشو میخورد ..دلسوزی بقیه رومیخرن براخودشون از نقطعه ضعف بقیه اتفاده میکنن
همیشه جواب نمیده بلاخره باطن ادما رو میشه ..شما خوب باش از کسی بدت میاد رفت و امد محدود کن ولی نقش بازی نکن خیلی کار بی شخصیتی هست ..چون جاریم اینجوره میدونم ..براهرچیزی ینقشه وادا اصول داره
و جالبتر اونهبقه با اینکه میدونن طرف دروغ میگه باور میکنن ..من ک میگم دعای جذب و چیزی میگیرن ..و انشالله ادم ازشر اینجور ادا دور بشن .اینجور ادما با روانت بازی میکنن
همینطوریمولب انقد همه الکی قربون صدقه میرن و نیششون بازه و عشقم میگنمن ک حرفام و رفتارم خنثی و معمول ...
دو خ ح
اره درکت میکنم خودم ی نمونش دارم باورمیکنی ازش میترسم تا این حد تازه کلی هم از من کوچیکتره ...همه میدونن دروغ میگه همش نقشه است ولی باوردارن چون چاخانن