2777
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 80 پست
تجربیم....واس همین از الان نگرانم....کلا استرسی ام

منم تجربیم خودم این کتابا رو گرفتم راضیم 

دینی سفیر خرد (جلد پایه پاسخنامه تشریحی نداره اگر برات سخته میکرو گاج خوبه )

زبان مبتکران گاج هم خوبه 

عربی میکرو طلایی جامع 

ادبیات موضوعی نشر الگو ( میکرو طلایی جامع گاج هم کتاب خوبیه)

زیست جامع ایکیو من سطح بالا میخواستم البته بنظرم بازم سوالش خوب بود 

شیمی میکرو نقره ای 

فیزیک پایه خیلی سبز و دوزادهم میکرو نقره ای ( نشرالگو سطحش از این دو تا بالا تره یه مقدار) 

ریاضی ایکیو جامع ،جامع مهر و ماه هم خوبه 

سلام منم پشت کنکوریم و دقیقا تا الان هیچی نخوندم...تجربی ام هستم و اینک سال اول مهندسی پزشکی اوردم ولی نرفتم...الانم دیر نشده میتونین بخونین و اگ تجربی هستین حتی مامایی و هوشبری قبول شین و حتی پرستاری...من دیدم تو ۳۰ روز بکوب خوندنو قبول شدن...عمومیا و زیستو شیمیو بخونین ک ازمون عمومی زیاد بزنین ...

نمونین سال دیگ یا سوابق ...وقت هست هنوز بخونین میارین 

واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نهاییت دو تا کتاب نه بیشتر اونم دومی بزار موج آزمون و فصل آزمون برای جمع بندی از سوالای کنکور غافل نشو چند بار بزن اولش تست آموزشی بدون زمان قشنگ تحلیل کن بعدش برو زمان دار همین حین هم تستایی که نکته داره یا سخت بود برات یا اشتباه زدی علامت بزن که موقع مرور دوباره بزنی تو صد تا تست خوب سه بار بزنی بهتر از سیصد تا تست که یه بار بزنی روی استرس و مدیریت زمانت کار کن چون کنکور همش به علم نیس به خودت باور داشته باش و خودت انگیزه بده به خودت 

مرور هم که گفتم مهمه یکی آخر همون روز سه روز بعد یه هفته بعد و ماهی یه بار ماه آخر هم تستای آزمون جامع یا کنکور سال قبل از خودت بگیر مثل کنکور که قاطی بودن سوالا و مدیریت زمان برات تازگی نداشته باشه 

سلام منم پشت کنکوریم و دقیقا تا الان هیچی نخوندم...تجربی ام هستم و اینک سال اول مهندسی پزشکی اوردم و ...

منم پشت کنکورم این دو ماه نشد بخونم فاصله افتاد مرور نکردم الان بد شده وضعم متاسفانه 😕

وااای   خیلی ممنون عزیزم😍😍😍🤩😘

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم چیزایی که گفتم بدردت بخوره مرور خیلی گفتم ولی بازم میگم فراموش نکن من از همون ضربه خوردم ⁦❤️⁩😘 موفق باشی 

منم پشت کنکورم این دو ماه نشد بخونم فاصله افتاد مرور نکردم الان بد شده وضعم متاسفانه 😕

اصن مهم نیس همین تایم باقی موندرو بخون ...شبو روز بخون باور کن حتی میشه پزشکی اورد ...خودتو نباز هنوز تایم هست

واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻
اصن مهم نیس همین تایم باقی موندرو بخون ...شبو روز بخون باور کن حتی میشه پزشکی اورد ...خودتو نباز هنو ...

پزشکی نه داروی تهران می‌خوام عزیزم اره دارم میخونم انشالا که میشه ⁦❤️⁩

استرس دارم  اما داره دوره میکنم و تست میزنم

با استرس یادگیریت کم میشه...با استرس هیچی درست نمیشه...بی استرس و شبو روز فقط بخون 

پزشکی نه داروی تهران می‌خوام عزیزم اره دارم میخونم انشالا که میشه ⁦❤️⁩

انشاا...ک میاری ⚘⚘