2777
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 80 پست
میدونم (: دست خودم نیست 

ببین تهشو ببینو بپذیر...مثلا ته اینه ک کلا قبول نشی دیگ درسته...خب نمیکشنت ک ...پ اینو قبول کن حالا ک پذیرفتی بزار کنار استرسو و فقط بخون 

واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی عشقی خدایی👍👍😍

یه چیز دیگه هم که الان بر میگردم راضیم اینه که من هر درس که تخصصی چه عمومی داخل یه برگ فرمولا نکات تست خیز و مهم چیزایی که حس میکنم یادم می‌ره و تکرار میخواد یادداشت کردم که دیگه لازم نباشه نزدیک کنکور برگردم از اول کتاب صد صفحه ای ورق بزنم یه برگ نهایت دو تا⁦❤️⁩

ببین تهشو ببینو بپذیر...مثلا ته اینه ک کلا قبول نشی دیگ درسته...خب نمیکشنت ک ...پ اینو قبول کن حالا ...

من سال دوممه همه اینا را قبول کردم ولی هدفم خیلی بالاست نه برای کنکور برای زندگیم میگم 

یه چیز دیگه هم که الان بر میگردم راضیم اینه که من هر درس که تخصصی چه عمومی داخل یه برگ فرمولا نکات ت ...

عزیزم تو الان کنکوری نه؟

معلومه خیلی عالی خوندی درساتو😍

برو مشاور شو خیدایی🚶🏼‍♀😐😂

میدونم (: دست خودم نیست 

استرس میشه کم یا کنترل کرد هر روز ده تا بیش دقیقه بشین یه جا آروم ذهنت خالی کن و فقط نفس عمیق بکش ۶ تانیه دم ۵ ثانیه نگه دار ۸ ثانیه هم بازدم و اینکه تا میتونی جمله های خوب به خودت بگو حتی اگر باور نداری تلقین هم خودش جواب میده

من سال دوممه همه اینا را قبول کردم ولی هدفم خیلی بالاست نه برای کنکور برای زندگیم میگم 

میدونم منم سال دوممه و هدفای خیلی بزرگی دارم ولی همه بزرگی ک تو کنکور جمع نشده...کنکور یکی از میلیون ها راه واسه رسیدن ب موفقیته ...ادامه بده و بخون استرسم فراموش کن

واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻
عزیزم تو الان کنکوری نه؟ معلومه خیلی عالی خوندی درساتو😍 برو مشاور شو خیدایی🚶🏼‍♀😐😂

اره عزیزم خوب خونده بودم متاسفانه فروردین و اردیبهشت تا همین چند روز پیش چند تا اتفاق افتاد درگیر دکتر و رفت و‌امدو... شدم افت کردم تا حدودی حالا دارم میخونم امیدوارم که بتونم جبرانش کنم ⁦❤️⁩😘لطف داری 

من امسال سال اوله ک کنکور میدم اما میخام پشت بمونم 

پشت کنکور هیچی نعره.کاش میخوندی همین امسال میرفتی

تو هفده سالگی با پسری آشنا شدم که همه خوبی های دنیا شده بودن یه قلب که تو وجودش میتپید...چشامو که می‌بندم مجسمت میکنم...دومین ماه از گرم ترین فصل سال🌱🍓🍓از اون شب دنیام بدجور به دنیات قفلی زد و مصمم میمونم تا لحظه ی دیدارت ای دیرینه ی دلخواه❤️..به قول یکی«وقتی همه کور بودن تو کردی بهم توجه..❤️شایدم یه روز برات تعریف کردم که من پشت پنجره ی اتاقت چه گریه ها که نکردم🖤گاهی وقتا فک میکنم خدا تورو تو یه بعداز ظهر قشنگ بهاری در حالی که لبخند به لب داشته و چای با هل میخورده و به صندلیش لم داده و به آهنگ خوش چشمه گوش میداده آفریده... 🍃🌻بچه ها عشق من واسه اینکه به دستش بیارم یخورده ناز داره البته نازکشم داره ها.اون هی ناز می‌کنه مام که بی تابشیم🍃میدونین مث بهترین خیالیه ک میتونین داشته باشین...مث ذوق رها کردن یه دونه بادبادک...یا مث پریدن تو آب زلال میمونه🍓🌱من یه دختر عاشقم...دختری که هیچ وقت از ابرازش عشقش خجالت نکشیده چون پیوسته اعتقاد داشته عشق مقدسه و پنهان کردنش چیزی به جز درد و زجر نداره..ولی خب همیشه به خودش آفرین گفته واسه انتخابش❤️هر چند خیلی جاهارو مجبور شده خودش تنهایی بی پناه قدم برداره....از خودم ممنونم که هر وقت خسته شدم تنها پناهگاهم خودم بودم 🫀❤️بهم میگن بی رحمی چون داستانمو نمیدونن🌈میخواهم بدانی که تو آخرین رویای روح من بوده ای❤️🌱...بچه ها این کاربر ینی بنده...دیگه عشقی نداره...گلش پژمرده شده...ماهش رفته...ولی دلم نیومد امضام رو بردارم🖤تاپیک ها مال من نیستن به جز یکیش ❤️
استرس میشه کم یا کنترل کرد هر روز ده تا بیش دقیقه بشین یه جا آروم ذهنت خالی کن و فقط نفس عمیق بکش ۶ ...

🙂🙂مرسی از راهنماییت ولی خوب استرس من فراتر کنکوره باید مدیتیشن و تمرین کنم حتما 🧡