2777
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 80 پست
بنظرت تابستون دهم و‌ببندم و‌یکم یازدهم بخونم خوبه؟ و اینکه تست زنی رو شروع کنم ....یکم کمکم کنید بچ ...

مشاور بگیر

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
زیاد خودت خسته نکن یه دفعه ساعت خیلی بالا با برنامه پیش برو کیفیت فدای کمیت نکن استراحت داشته باش دو ...

روزانه ۶_۷ ساعت برام خوبه؟

و اینکه ایا گاج بگیرم یا خیلی سبز

ببخشید انقدر سوال می پرسم😂💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت تابستون دهم و‌ببندم و‌یکم یازدهم بخونم خوبه؟ و اینکه تست زنی رو شروع کنم ....یکم کمکم کنید بچ ...

اهسته و پیوسته بخون ولی همیشه بخون هر روز کم کمش حداقل سه ساعت بخون تابستون دهمو بخون و تستاشو بزن

دلیل گریه هیچ دختري نباشید...اینو وقتي میفهمي که خدا همچي میزنهپس کلت نتوني بلند شي!😎😒
تست زنی چی شروع کنم از الان؟ می دونی من مثلا تست ریاضی می زنم ۲۰ سوال.... اشتباهم زیاد باشه کلا سرد ...

تست هایی که اول میزنی آموزشیم بیشتر سعی کن یاد بگیری ازش تا درست و غلط 

به مرور خوب میشه تست های آموزشی بیشتر غلط میشه نگران نباش💜

قـوی باش مثـل یه دخـتـر
تست زنی چی شروع کنم از الان؟ می دونی من مثلا تست ریاضی می زنم ۲۰ سوال.... اشتباهم زیاد باشه کلا سرد ...

اره تست خیلی مهمه بزن

فیلم اموزشی رایگان از آلاء استفاده کن

شد شد نشدم نشد کاری از دستم برنمیاد😂والا چ توقع ها دارید از ادم مثلا میخواستی بگم فدا سرم؟؟🤣🤣
روزانه ۶_۷ ساعت برام خوبه؟ و اینکه ایا گاج بگیرم یا خیلی سبز ببخشید انقدر سوال می پرسم😂💔

اره عزیزم خوبه ببین همش یه منبع نگیر درباره تحلیل کتابا مطالعه کن سوالاش و سطحش چه رشته ای هستی ؟ 

راحت باش عزیزم 

من یازدهم هیچ نخوندم دهمو یادم رفته میرم دوازدهم 🥺😑😑😑😑😑

خوشبختم😑🤚

از الان دارم فک میکنم چطور ریاضیو فیزیک دوازدهمو پاس کنم 

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی