قندعسل۱۲۳۴ مدیر عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 5710 عنوان کنکوری ها | مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 80 پست سلام بیاین یکم باهم حرف بزنیم ، یکم از دغدغه هامون رو بگیم به هم کمک کنیم شد شد نشدم نشد کاری از دستم برنمیاد😂والا چ توقع ها دارید از ادم مثلا میخواستی بگم فدا سرم؟؟🤣🤣 1400/03/17 | 20:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویا_32 عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2896 بنظرت تابستون دهم وببندم ویکم یازدهم بخونم خوبه؟ و اینکه تست زنی رو شروع کنم ....یکم کمکم کنید بچ ... مشاور بگیر اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم شاید تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
sonya_gimi عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 3373 زیاد خودت خسته نکن یه دفعه ساعت خیلی بالا با برنامه پیش برو کیفیت فدای کمیت نکن استراحت داشته باش دو ... روزانه ۶_۷ ساعت برام خوبه؟و اینکه ایا گاج بگیرم یا خیلی سبزببخشید انقدر سوال می پرسم😂💔
angelllll_ عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 771 بنظرت تابستون دهم وببندم ویکم یازدهم بخونم خوبه؟ و اینکه تست زنی رو شروع کنم ....یکم کمکم کنید بچ ... اهسته و پیوسته بخون ولی همیشه بخون هر روز کم کمش حداقل سه ساعت بخون تابستون دهمو بخون و تستاشو بزن دلیل گریه هیچ دختري نباشید...اینو وقتي میفهمي که خدا همچي میزنهپس کلت نتوني بلند شي!😎😒
خورشیدتاااابان عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 1034 تست زنی چی شروع کنم از الان؟ می دونی من مثلا تست ریاضی می زنم ۲۰ سوال.... اشتباهم زیاد باشه کلا سرد ... تست هایی که اول میزنی آموزشیم بیشتر سعی کن یاد بگیری ازش تا درست و غلط به مرور خوب میشه تست های آموزشی بیشتر غلط میشه نگران نباش💜 قـوی باش مثـل یه دخـتـر
قندعسل۱۲۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 5710 تست زنی چی شروع کنم از الان؟ می دونی من مثلا تست ریاضی می زنم ۲۰ سوال.... اشتباهم زیاد باشه کلا سرد ... اره تست خیلی مهمه بزنفیلم اموزشی رایگان از آلاء استفاده کن شد شد نشدم نشد کاری از دستم برنمیاد😂والا چ توقع ها دارید از ادم مثلا میخواستی بگم فدا سرم؟؟🤣🤣
justagirl عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 18209 روزانه ۶_۷ ساعت برام خوبه؟ و اینکه ایا گاج بگیرم یا خیلی سبز ببخشید انقدر سوال می پرسم😂💔 اره عزیزم خوبه ببین همش یه منبع نگیر درباره تحلیل کتابا مطالعه کن سوالاش و سطحش چه رشته ای هستی ؟ راحت باش عزیزم
sonya_gimi عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 3373 اهسته و پیوسته بخون ولی همیشه بخون هر روز کم کمش حداقل سه ساعت بخون تابستون دهمو بخون و تستاشو بزن من روزانه حداقل می تونم ۵_۶ ساعت بخونماما لعنتی انگیزه😐🚶🏼♀
خورشیدتاااابان عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 1034 من یازدهم هیچ نخوندم دهمو یادم رفته میرم دوازدهم 🥺😑😑😑😑😑 عررر تابستون میتونم تخصصیا دهم و یازدهم بخونم ؟ تجربیم قـوی باش مثـل یه دخـتـر
رویا_32 عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2896 من یازدهم هیچ نخوندم دهمو یادم رفته میرم دوازدهم 🥺😑😑😑😑😑 خوشبختم😑🤚از الان دارم فک میکنم چطور ریاضیو فیزیک دوازدهمو پاس کنم اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم شاید تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
قندعسل۱۲۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 5710 من امسال سال اوله ک کنکور میدم اما میخام پشت بمونم مثل من شد شد نشدم نشد کاری از دستم برنمیاد😂والا چ توقع ها دارید از ادم مثلا میخواستی بگم فدا سرم؟؟🤣🤣
sonya_gimi عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 3373 اره عزیزم خوبه ببین همش یه منبع نگیر درباره تحلیل کتابا مطالعه کن سوالاش و سطحش چه رشته ای هستی ؟&nb ... تجربیم....واس همین از الان نگرانم....کلا استرسی ام
sonya_gimi عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 3373 تست هایی که اول میزنی آموزشیم بیشتر سعی کن یاد بگیری ازش تا درست و غلط به مرور خوب میشه تست ه ... مرسی عزیزممو
خورشیدتاااابان عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 1034 خوشبختم😑🤚 از الان دارم فک میکنم چطور ریاضیو فیزیک دوازدهمو پاس کنم 🤕🤕🤕🤕🤕 قـوی باش مثـل یه دخـتـر
فهیم_معمولی عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 320 😐بازم تو عی بابااا سلیقه هامون یکیه تو باز کردن تاپیکا🤣😂