2777
2789

لطفا اونایی ک میخوان بگن قبل شش ماه نباید ب بچه چیزی بدیم نیان ممنون 

خانمها کی ب بچه ش قبل شش ماهگی غیراز شیر خودش چیز دیگه ای داده چیا دادین و از چند ماهگی دادین ؟

من شیر خشک دادم.

نبات داغ دادم.

مامانمم که هر غذایی که میپخت در حد مورچه میذاشت دهنش میگف بچه دلش میخاد😁

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............

من هر سه تا بچمو از پنج ماهگی کم کم غذای کمکی دادم اولش هم با کمی سرلاک که از داروخونه گرفتم شروع کروم که سبک باشه بعد فرنی و کم کم سوپ سبک و بمرور سوپشو با  نواد بیشتری درست میکردم اولش فقط کمی برنج و آب مرغ حتی پسرمو از چهار ماهگی دادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شیر خشک دادم. نبات داغ دادم. مامانمم که هر غذایی که میپخت در حد مورچه میذاشت دهنش میگف بچه دلش ...

منم تقریباً همین به جز شیر خشک و اینکه دخترم عاشق میوه است. به اندازه چند تا قطره آب میوه

منم تقریباً همین به جز شیر خشک و اینکه دخترم عاشق میوه است. به اندازه چند تا قطره آب میوه

اره من خودم نه.اما مامانم اب میوه میچکوند دهنش.

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
من شیر خشک دادم. نبات داغ دادم. مامانمم که هر غذایی که میپخت در حد مورچه میذاشت دهنش میگف بچه دلش ...

😅😅😍😍 چ مامان باحالی داری ... منم اینقدر دوست دارم اینجوری باشم ولی نمیدونم چرا جرائتش رو ندارم .. هرچی تصمیم میگیرم وقتی موقعش میشه میترسم ... 

مامانت مثلا چیا میداد؟

😅😅😍😍 چ مامان باحالی داری ... منم اینقدر دوست دارم اینجوری باشم ولی نمیدونم چرا جرائتش رو ندارم . ...

والا همه چی میداد میگف من به همه شما از اول غذا دادم.

مثلا دوتا دونه برنج تو خورشتش له میکرد با انگشت میذاشت دهن دخترم.نارنگی رو آبش رو میچکوند تو دهن بچه.

فقط عسل رو ابدا نمیذاره .عسل خطرناکه.

شیر گاو روهم خودم  هنوز یکسال نشده بود دادم.که باعث شد مریض بشه‌سعی کن قبل از یکسالگی ندی.

همینا تو ذهنم بود فقط

خدا نینی تو برات حفظ کنه😍

دخترت چند وقتشه ؟ آب چ میوه هایی میدی ؟ نفخ نمیکنه؟

الان چهار ماه و نیم. اونقدر زیاد نیست آخه. پرتغال شیرین و سیب و انگور هم حتی دادم یه ذره. بیشتر میگیرم جلو دهنش زبون میزنه بهش بچه ام.