معرفی کنین، برای شروع چی بخونم؟ ۱۵ سالمه ها ولی درحد ۲۰ ساله معرفی کنین
من راشینم، تنها و مستقل، دلشکسته و ناراحت، دلسرد و بیرحم، پرتلاش خستگیناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:)بیپاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بیزبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤
یه دختری هست به اسم سودابه که عمه ش داستان زندگیشو براش تعریف میکنه که عاشق پسری میشه ولی چون خانواده با اصالتی داره و پسره بی کس و کار و بی تحصیل بابای دختره اجازه نمیده میخاد بدش ب پسر عموش که ادم حسابیه ب هر حال با اون پسره که خودش عاشقشه ازدواج میکنه و...
من راشینم، تنها و مستقل، دلشکسته و ناراحت، دلسرد و بیرحم، پرتلاش خستگیناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:)بیپاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بیزبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...
سلام به همه ی دوستان کتابخون، آیا میدونید طرح بهارانه کتاب 1400 چیست؟یا شرایط طرح بهارانه کتاب چیست؟ در “بهارانه کتاب 1400” سقف مجاز خرید برای هر خریدار دو میلیون ریال است و خریداران میتوانند با مراجعه به کتابفروشی های عضو طرح، کتاب های عمومی، کودک و نوجوان و دانشگاهی را با یارانه 20 درصدی خریداری کنند. شرایط عمومی و اختصاصی طرح بهارانه کتاب رو توی این مقاله کامل توضیح داده، اگه سوالی هم داشته باشید، تلفنی جواب همه ی سوالاتتون رو میدن!
اگه فیلم باز باشی حتما یه سری فلمایی رو دیدی که از رو کتاب نوشته شدن. فکر میکنم برای شروع ایده خوبی باشه که بری کتاباشونو بخونی و با دنیای متفاوت و فضای داستانای فیلم آشنا بشی. من خودم 15 16 سالگی بربادرفته رو خوندم. اینجا یه عالمه ازین کتابارو معرفی کرده
داستانای هدایت به نظرم شروع مناسبی نیستن. من میگم اول باید با علاقه مندیهاش شروع کنه
اصلا پیشنهاد نمی کنم. کاملا ناامیدکننده است و انگیزه رو در آدم می کشه. به خصوص برای سنین تو که تغییر حالات روحی کاملا طبیعی هست و بهتره با کتاب های موردعلاقه ت شورع کنی. حتی با خوندن چند صفحه از یک کتاب رمان