2777
2789

کتاب زیاد خوندم ولی یادم نیس خخ،شازده کوچولوم قشنگه،ی کتابم داشتم مال نوجوان بود اسمش کشکول بود،

راستی همیشه هم رمان خوب نیسنیس کتابای دیگه رو هم امتحان کن،من کلا کتاب خوندنو دوس داشتم هرچی پیدا میکردم میخوندم خخ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک @گامبی_وزیر   رو بخونین✋😅🌺

لطف داری عزیزدل🥰🥰🥰❤❤✌✌✌

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤
موضوعش چیه؟

یه دختری هست به اسم سودابه که عمه ش داستان زندگیشو براش تعریف میکنه که عاشق پسری میشه ولی چون خانواده با اصالتی داره و پسره بی کس و کار و بی تحصیل بابای دختره اجازه نمیده میخاد بدش ب پسر عموش که ادم حسابیه ب هر حال با اون پسره که خودش عاشقشه ازدواج میکنه و...

با چه مضمونی ؟

فرقی نمیکنه ولی رمان نباشه

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...

اينستاگرام

parvaz.ba.ketaab

كتابهاي گلچين شده معرفي ميكنيم،در صورت تمايل از حضورتون خوشحال ميشيم

در حال حاضر مسابقه هم داريم

به زودي مسابقه با جوايز نقدي هم خواهيم داشت🙏🌹

سلام به همه ی دوستان کتابخون،  آیا میدونید طرح بهارانه کتاب 1400 چیست؟ یا شرایط طرح بهارانه کتاب چیست؟ در “بهارانه کتاب 1400” سقف مجاز خرید برای هر خریدار دو میلیون ریال است و خریداران می‌توانند با مراجعه به کتابفروشی‌ های عضو طرح‌، کتاب‌ های عمومی، کودک و نوجوان و دانشگاهی را با یارانه 20 درصدی خریداری کنند. شرایط عمومی و اختصاصی طرح بهارانه کتاب رو توی این مقاله کامل توضیح داده، اگه سوالی هم داشته باشید، تلفنی جواب همه ی سوالاتتون رو میدن! 

اگه فیلم باز باشی حتما یه سری فلمایی رو دیدی که از رو کتاب نوشته شدن. فکر میکنم برای شروع ایده خوبی باشه که بری کتاباشونو بخونی و با دنیای متفاوت و فضای داستانای فیلم آشنا بشی.
من خودم 15 16 سالگی بربادرفته رو خوندم.  
اینجا یه عالمه ازین کتابارو معرفی کرده

داستانای هدایت به نظرم شروع مناسبی نیستن. من میگم اول باید با علاقه مندیهاش شروع کنه

سلايق فرق ميكنه ولي من خودم با داستانهاي هدايت كتابخون شدم

هر نفسی كه فرو می رود ممدّ حیاتست و چون بر می آید مفرّح ذات پس در هر نفسی دو نعمت موجودست و بر هر نعمتی شکری واجب.

سلام دوست عزیز

به نظرم این مقاله بهت کمک می کنه تا درست انتخاب کنی.

https://www.hidoctor.ir/249768_خواندن-این-کتاب-ها-بین-20-تا-30-سالگی-لازم-اس.html/

البته خیلی مهمه که دغدغه ت چی هست. کتاب رو باید براساس نیازت انتخاب کنی تا به سولاات جواب بده  و طبیعتا باعث ایجاد علاقه در تو بشه.

داستانای هدایت به نظرم شروع مناسبی نیستن. من میگم اول باید با علاقه مندیهاش شروع کنه

اصلا پیشنهاد نمی کنم. کاملا ناامیدکننده است و انگیزه رو در آدم می کشه. به خصوص برای سنین تو که تغییر حالات روحی کاملا طبیعی هست و  بهتره با کتاب های موردعلاقه ت شورع کنی. حتی با خوندن چند صفحه از یک کتاب رمان