2777
2789

سلام.

سعی کن کتاب های انگیزشی بخونی تو این سن.

کتاب 4 اثر - کتاب اثر مرکب - کتاب عادت های اتمی - کتاب داستانی قصه ی یک پیچ که نویسنده اش خانم سارا شفیعی هست.

تا میتونی کتاب بخون. واقعا زندگیت رو تغییر میده. البته اگر بهشون عمل کنی.

ماباچن تااز نی نی سایتیا گروه کتابخوانی توواتساپ زدیم اگ خاستین بگین لینک بدم 

تاپیک قانون جذب شکرگذاری  کتابخوانی  تگم کنید                                     من خدایی دارم که به هنگام غمم میگرید      وبه هنگام خوشی های دلم میخندد😍                                I love god ❤❤❤  I love me

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چه مسائل  بیشتری در ذهن شما باز شود، مغز شما در تجزیه و تحلیل آنها فعال تر خواهد بود. هر چه مشکلات بیشتری را در زندگی حل کنیم، شخصیت ما قوی تر و منحصر به فردتر خواهد بود. زیرا ما در مورد بسیاری از جنبه های زندگی فکر کرده ایم.

بانک کتاب گالری شامل کتاب های دانشگاهی کتاب های درسی و موضوعات دیگر همکاری با بسیاری از انتشاراتی های بزرگ کشور از انتشارات اتود و انتشارات کارنامه

سلام عزیزم . کتاب چی دوس داری ؟ کتاب دعا ؟ رمان ؟ مدهبی ؟ عاشقانه

من همسن شما بودم مجله زیاد میخومدم مثل مجله روزهای زندگی ، خانواده سبز و ..  ی بارم یادمه ی مرکزی نوشته بود فروش عمده کتاب دعا برای کل کلاس خریدم خخخخ همشون رو به این راه کشوندم خخخ

مجموعه کتاب ایلیا تولد یک قهرمان خیلی خیلی خوبه، یک مجموعه کتاب کمیک با یک قهرمان نوجوان ایرانی که هم داستان خیلی خوبی داره و هم تصاویر خیلی خیلی قشنگی داره که با کتاب کمیک های خارجی رقابت می کنه

پیشنهاد می کنم این کتاب برای نوجوون های اطرافتون حتما بخرید

#فروشی

اکثر کتاب‌ها خیلی تمیز و سالم هستند

ریاضی عمومی ۲ محمد صادق معتمدی

معادلات دیفرانسیل محمدصادق معتمدی

ریاضیات مهندسی نصیر جلد دوم

استاتیک راهیان ارشد

دینامیک ماشین پارسه

طراحی اجزای ماشین ۱ و ۲ آشینا

طراحی اجزا پارسه

طراحی اجزا ماشین پوران پژوهش

طراحی اجزا راهیان ارشد

مقاومت مصالح پارسه

تست دروس تخصصی جامدات استاتیک/مقاومت مصالح/طراحی اجزا ماشین راهیان ارشد

تست دروس تخصصی دینامیک و ارتعاشات دینامیک/ارتعاشات/دینامیک ماشین راهیان ارشد

مهندسی سیستم‌های کنترل آریا برادرانی

مبانی بیومکانیک سوزان هال انتشارات امیرکبیر جلد ۱و۲

فیزیولوژی پزشکی گایتون و هال جلد ۱و۲

فیزیک پزشکی کامرون

سلام

اگه می خوای رشد کنی باید کتاب های توسعه فردی و آموزشی بخونی🧠

رمان از هیچی بهتره ولی...

حدالامکان رمان های آموزشی بخون.

راستی اگه واقعا می خوای مطالعه کنی مهارت تندخوانی رو یادبگیر و الکی وقت خودت تلف نکن