2777
2789
عنوان

ترشی آلبالو

217 بازدید | 16 پست

می‌خوام ترشی آلبالو درست کنم تا حالا نخوردم و دفعه اولمه درست میکنم.خوش مزس؟شما تا حالا درست کردین؟

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه آلبالو و سرکه نمک 

بعضیا توش شکرم میریزن به نظر شما منم بریزم یا نه بد مزه میشه؟

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚
البالو کیلو ۹۵ تومن هنوز نخریدم😂

وای نمی‌دونستم اینقد گرونه.اولاشه واسه همین یکم بگذره میاد پایین.برا ما هم یه کوچولو یکی از آشناهامون از باغش چیده

بعضیا توش شکرم میریزن به نظر شما منم بریزم یا نه بد مزه میشه؟

من نریختم نمیدونم چطور میشه

اما اگر البالوتون ترشه سرکه خالی نریزید چون خطرناکه میپره تو گلو آبش تیز میشه 

شکرم فکر کنم بخاطر گرفتن تیزی سرکه میریزن

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤
عالی به توان هزار

شما توش شکرم میریزن یا فقط نمک و سرکه؟

من نریختم نمیدونم چطور میشه اما اگر البالوتون ترشه سرکه خالی نریزید چون خطرناکه میپره تو گلو آبش تی ...

آها باشه ممنون از راهنمایی تون🙏

وای نمی‌دونستم اینقد گرونه.اولاشه واسه همین یکم بگذره میاد پایین.برا ما هم یه کوچولو یکی از آشناهامو ...

البته ما بوشهریم.اینجا خیلی گرونه

زردالو امروز ۸۰ بود

سیب ۲۵ بود

این صفحه متعلق به من 
من خیلی دوست دارم

شما توش شکرم میریزین یا فقط نمک و سرکه؟