2777
2789
عنوان

به نظرتون حق باکیه

364 بازدید | 43 پست

شوهرم تو محل کارش دو تا خانوم کار میکنن قبلا اتاق شوهرم جدا بود الان یکی از خانوما به بهانه شلوغی قسمت خودش تو اتاق شوهرمه سنش هم 3 سال بیشتره مجرده وریزه و خوشگلم نیس ولی خیلی بد لباسه 

لب تاب شخصی شوهرم هم برای کارای اداری اکثرا دست اونه ولی دست بقیه هم هست

من  ادم حسودی ام و قبلا که کار شوهرم  مردونه بود {با خانوما در ارتباط بود ولی نه انقدر محرز من زیاد در جریان قرار نمی گرفتم}هم گیر میدادم بهش الان که دیگه حساس تر شدم سر این مسائل خیلی بحث ودعوا داشتیم

حالا امروز به اصرار شوهرم رفتم کارخونه 

من همه جا رو تو کمد و .. هم نگاه کردم{ساعت کارشون زیاده و همش از پر کاری مینالن}

بعد رفتم تو هیستوری گوگل سرچ ببینم چه خبره اونجا دیدم الکسی س سک س تو یه ماه سرچ شده حالا نمیدونم همش مال یه روز بود یا روزای مختلف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینک خودت قبول داری حسودی خیلی خوبه 

بنظرم درمانش هم بکن ادم حسود خودشو و داغون میکن 

شکاک هم هستی طرف مقابل و خودتو زجر میدی

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

چرا به روی خودت میاری اخه

بزار دور از جونت خیانت کنه بعد دعوا راه بنداز اینجوری ک تو گفتی بهش اگ تو ذهنشم نباشه تو ذهنش میافته واسه رها شدن از غرغرات میره با طرف 

فیلم پورنم همه مردا نگا میکنن برات عادی میشه مثل واسه من ک عادی شده دیگ فقط دعا میکنم خیانتشو تکرار نکنه هر غلطی میخواد بکنه 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

دیگه همه س.  ک.    س سرچ میکنن مهم نی

بعدشم الکی حساس نشو محل کاره اونا هم کارشون رو میکنن

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(