2777
2789
عنوان

به نظرتون حق باکیه

362 بازدید | 43 پست

شوهرم تو محل کارش دو تا خانوم کار میکنن قبلا اتاق شوهرم جدا بود الان یکی از خانوما به بهانه شلوغی قسمت خودش تو اتاق شوهرمه سنش هم 3 سال بیشتره مجرده وریزه و خوشگلم نیس ولی خیلی بد لباسه 

لب تاب شخصی شوهرم هم برای کارای اداری اکثرا دست اونه ولی دست بقیه هم هست

من  ادم حسودی ام و قبلا که کار شوهرم  مردونه بود {با خانوما در ارتباط بود ولی نه انقدر محرز من زیاد در جریان قرار نمی گرفتم}هم گیر میدادم بهش الان که دیگه حساس تر شدم سر این مسائل خیلی بحث ودعوا داشتیم

حالا امروز به اصرار شوهرم رفتم کارخونه 

من همه جا رو تو کمد و .. هم نگاه کردم{ساعت کارشون زیاده و همش از پر کاری مینالن}

بعد رفتم تو هیستوری گوگل سرچ ببینم چه خبره اونجا دیدم الکسی س سک س تو یه ماه سرچ شده حالا نمیدونم همش مال یه روز بود یا روزای مختلف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینک خودت قبول داری حسودی خیلی خوبه 

بنظرم درمانش هم بکن ادم حسود خودشو و داغون میکن 

شکاک هم هستی طرف مقابل و خودتو زجر میدی

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

چرا به روی خودت میاری اخه

بزار دور از جونت خیانت کنه بعد دعوا راه بنداز اینجوری ک تو گفتی بهش اگ تو ذهنشم نباشه تو ذهنش میافته واسه رها شدن از غرغرات میره با طرف 

فیلم پورنم همه مردا نگا میکنن برات عادی میشه مثل واسه من ک عادی شده دیگ فقط دعا میکنم خیانتشو تکرار نکنه هر غلطی میخواد بکنه 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

دیگه همه س.  ک.    س سرچ میکنن مهم نی

بعدشم الکی حساس نشو محل کاره اونا هم کارشون رو میکنن

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(