2777
2789
عنوان

به نظرتون حق باکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودتون شکاک هستی واقعا

شوهرتون حق داره داد و بیداد کنه یا از زندگی خسته بشه

اگر اعتماد نداشتین از اول چرا جواب مثبت دادین شما که میدونستین کار و محل کارش همینه

الان همه محل کار ها همینجوره همه مشترک 

باید به این دلیل همه بشینن تو خونه تا همسرشون بهشون شک نکنه؟

طبق نظر اندیشمندانه خودم آدمی که خیلی بهش گیر بدی میوفته به پفیوزی زن و مردم نداره وقتی گیر خیانت میدی قبح اون آدم و تعهدشو شکوندی...و بعدش انجام هرکاری براش آسون میشه....بهش بفهمون انقدر بهش اعتماد داری که اگر با چشاتم ببینی باور نمیکنی اونم برا خراب نکردن اعتماده دست از پا خطا نمیکنه

دیگه همه س.  ک.    س سرچ میکنن مهم نی بعدشم الکی حساس نشو محل کاره اونا هم کارشون رو ...

من میگم لبتاب دست شوهرم نیست اونن زنه میشینه به بهانه اضافه کار میبینه یا همکار مردش

اینک خودت قبول داری حسودی خیلی خوبه  بنظرم درمانش هم بکن ادم حسود خودشو و داغون میکن  ...

من فقط به ادمای اطراف شوهرم حس حسودی دارم نمی تونم تحمل کنم کسی انقدر اطرافش باشه

من میگم لبتاب دست شوهرم نیست اونن زنه میشینه به بهانه اضافه کار میبینه یا همکار مردش

ببینه😬

یعنی چی میخوای بگی رابطه دارن؟؟

خود فیلم دیدن که عیب نداره

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(

خواهر چرا اونو قضاوت میکنی والا منم بد لباسم شلوار قد نود و مانتو جلو باز با تی شرت و مو چتری ولی به همین برکا دوس پسرم ندارم

این خانوم هر روز 3 یا4 ساعت اضافه تر از بقیه میمونه هر جمعه هم سر کاره من میگم خونه زندگی نداره؟

اگر یه جمعه خونه نباشم شوهرم ناهار محل کارش باشه چون رییسه این خانوم و یه اقای دیگه  هم مهمونشن

خواهر چرا اونو قضاوت میکنی والا منم بد لباسم شلوار قد نود و مانتو جلو باز با تی شرت و مو چتری ولی به ...

من میگم با یه مرد دیگه تو یه اتاق وتنها باشی زنش حق نداره حساس بشه