2777
2789
عنوان

دیدن شوهرم بعد از ۳ ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 2674 بازدید | 101 پست
چه عجیب! چرا قهرتون ۶ ماه طول کشیده؟ چرا طلاق نمیگیرین؟ دلیلتون چی بوده؟

بچه دار نشدیم بااینکه مشکل ازشوهرمه ولی خانواده ش زیرگوشش انقد خوندن که آخرسرم راضیش کردن.پانزده ساله ازدواج کردم نمیخوام عجله کنم.

خدایی من اینو اصلا نمیفهمم‌که چرا یه مادر باید خوشحال باشه که زندگی پسرشو خراب کنه و چرا خیلی وقتا م ...

نمیدونم واقعا

من چقد به اون زن خوبی کردم

دختر نداشت گفتم بزار مث دختر نداشتش بشم

نمیدونم چرا اینکارو میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه روزایی مثل تو بودم دقیق همین ترس از سر زبون افتادنا ولی الان واسه همه عادی شده این مسئله. خود ...

چقد طول کشید که حالتون خوب شه؟

که بتونین حاطراتو فراموش کنین؟

چند تا راهکار بهت میگم : ۱ .تا میتونی به اخلاقا و خصوصیات و خاطره های بدی که داشتی باهاش فکر کن و گر ...

بخاطر خونوادم نمیتونم هر لحظه که دلم گرف گریه کنم

ولی مخفیانه یا توی حموم خیلیییییی گریه میکنم

چشام به شدت ضعیف و کوچیک شده 

بچه دار نشدیم بااینکه مشکل ازشوهرمه ولی خانواده ش زیرگوشش انقد خوندن که آخرسرم راضیش کردن.پانزده سال ...

آخ امان از دست این خونواده ها

عوض اینکه بیان رابطه بچه هاشونو خوب کنن ،برعکس نابودش میکنن

بخاطر خونوادم نمیتونم هر لحظه که دلم گرف گریه کنم ولی مخفیانه یا توی حموم خیلیییییی گریه میکنم چشا ...

عزیز دلمم ناراحت نباش اگه میبینی راه داره که برگرد سر زندگیت . ولی اگه هیچ رقمه راهی نداره باید تلاش کنی که کاملا فراموشش کنی وگرنه زندگی با فکر و خیال و خاطراتش داغونت میکنه 

چقد طول کشید که حالتون خوب شه؟ که بتونین حاطراتو فراموش کنین؟

تقریبا ۷ماه از روزای اول قهر و اینا میگذره...ولی تقریبا یکی دوماه بعداز اینکه قصد طلاقمون جدی شد و بعدم که وارد دادگاه شدیم دیگه حالم خوب شد

ببین من روزای اول مدام بیمارستان بودم میگفتم مگه من میتونم شوهرمو فراموش کنم من بدون اون میمیرم حتی این حرفا رو به دوستشم گفتم اونم صدامو یواشکی ضبط کرد به شوهرم نشون داد اونم کلی گریه کرد ولی الان سر سوزنی بهش حس ندارم یعنی خودم تعجب میکنم منی که خودمو واسش میکشتم چرا بی حس شدم

تقریبا ۷ماه از روزای اول قهر و اینا میگذره...ولی تقریبا یکی دوماه بعداز اینکه قصد طلاقمون جدی شد و ب ...

علت طلاقتون چی بود؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
آخ امان از دست این خونواده ها عوض اینکه بیان رابطه بچه هاشونو خوب کنن ،برعکس نابودش میکنن

اسم ۴۰تا شهید و بندیس هروز برا یکیشون صلوات بفرست و نذر کن کمکت کنن هر جیزی ک خیرت در اون هست حتی اگر تلخ باشه برات اتفاق بیفته .کمکت میکنن مطمئن باش