2777
2789
عنوان

دیدن شوهرم بعد از ۳ ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 2675 بازدید | 101 پست
کنار نیومدم قلبم درد میکنه دارم میرم روانپزشک افسرده ام مجبورم به تحمل

پس مثل منین

ولی من شهر کوچیکم که نمیتونم یه مشاور ساده هم برم😞

هنوزم دلت باهاشه؟

دوس داری برگردی سر زندگیت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس مثل منین ولی من شهر کوچیکم که نمیتونم یه مشاور ساده هم برم😞 هنوزم دلت باهاشه؟ دوس داری برگردی ...

مشاور انلاین بگیر 

اره هنوزم...

ولی مهم نیست دیگه چون دو هفته دیگه ما نامحرم میشیم بهم

نمیدونم دوست دارم برگردم یا نه فقط از خدا میخوام صلاحمو جلوی پام بذاره

اسمم ریحانه ست .🌺در کوی ما شکسته دلی میخرند و بس🙂رضی به رضائک 💚

خدایی من اینو اصلا نمیفهمم‌که چرا یه مادر باید خوشحال باشه که زندگی پسرشو خراب کنه و چرا خیلی وقتا می شنوم مادرشوهر دلیل جداییه ک تازه پسرشو تشویق میکنه طلاق دخترو بدع

منم یه روزایی مثل تو بودم دقیق همین ترس از سر زبون افتادنا ولی الان واسه همه عادی شده این مسئله. خودمم کاملا به آرامش رسیدم دیگه اون احساسات و گریه ها رو ندارم حتی همه میگن جوونتر و سرحالتر از زمان متاهلیم هستم

چند تا راهکار بهت میگم : ۱ .تا میتونی به اخلاقا و خصوصیات و خاطره های بدی که داشتی باهاش فکر کن و گریه کن انقدر که دیگه اشکی برات نمونه ۲ . هر روز ذکر کن و راز و نیاز و قران بخون ۳ . وقتت رو با خانواده ت پر کن ۴ . کتاب بخون .. تضمینی راحت فراموش میکنی خلاص

مشاور انلاین بگیر  اره هنوزم... ولی مهم نیست دیگه چون دو هفته دیگه ما نامحرم میشیم بهم نمیدو ...

دو هفته دیگه طلاق میگیرین؟

کدومتون درخواست داد؟

مث منی ،نمیدونم دوس دارم برگردم یا نه فقط از خدا میخوام هرچی به صلاحه همونو پیش روم بزاره