2777
2789
عنوان

دادگاه چه حکمی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری باز مجبوره برگرده ب اون خونه و محدودش کنه و بدتر هم رفتار کنه باهاش ک

ن اسی برنگرده زوری در کار نیس  اون محبور نفقه و مهریه بده دهنش اسفالت بشه اخرش خودش میاد منت کشی

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
توروخدا ؟انشاله ک اونطور بشه ،یعنی خیلی مراحل داره ؟یا بخاطر چی

اصلا قانون به این راحتی ها طلاق رو قبول نمیکنه ،اول می فرستن شورای حل اختلاف،بعد کلی مراحل داره ،تازه تا شما رضایت ندی آسمون به زمین بیاد نمی تونه طلاق بده،الان فقط یدونه عدم تمکین برات می گیره که روی نفقه تاثیر داره

اره 

چرا عندالمطالبه نیس

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
اره درسته گفته اگه برگردی خونه بابات هم نمیذارم بری 

بزار بگه تو ک رفتی اون طلاق نمیده اخرش خودش مجبوره ترک کنه این اخلاقشو

ن اسی برنگرده زوری در کار نیس  اون محبور نفقه و مهریه بده دهنش اسفالت بشه اخرش خودش میاد منت کش ...

حتی اگ خونه باباشم بمونه نفقه تعلق میگیره؟ 

این مبشه عدم تمکین ک 

باز دست شوهر جلو میفته

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️