الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینجوری باز مجبوره برگرده ب اون خونه و محدودش کنه و بدتر هم رفتار کنه باهاش ک
ن اسی برنگرده زوری در کار نیس اون محبور نفقه و مهریه بده دهنش اسفالت بشه اخرش خودش میاد منت کشی
خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
اصلا قانون به این راحتی ها طلاق رو قبول نمیکنه ،اول می فرستن شورای حل اختلاف،بعد کلی مراحل داره ،تازه تا شما رضایت ندی آسمون به زمین بیاد نمی تونه طلاق بده،الان فقط یدونه عدم تمکین برات می گیره که روی نفقه تاثیر داره
خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
اره درسته گفته اگه برگردی خونه بابات هم نمیذارم بری
بزار بگه تو ک رفتی اون طلاق نمیده اخرش خودش مجبوره ترک کنه این اخلاقشو