2777
2789

خانما بياين راهكار بدين 

خواهرزادم پسر نه ساله است از بچگي تا الان حسادت بسيار شديدي ميكنه به دختر من، اصلا عجيب 

اگر كسي به دختر من نگاه كنه يا حتي اسمش و صدا كنه شروع ميكنه به داد و بيداد و جيغ زدن و گريه 

چرا فلاني و دوس دارين ؟ چرااااا...... 

اصلا به طرز عجيب و غريبي 

به نظر شما طبيعيه ؟ 

چي كار بايد بكنيم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما مادر یا پدرش خیلی مقایسه اش کردند و یا قبلا بیش از حد بهش توجه می کردین الان می بینه مرکز توجه نیست!!!

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم

دخترا من دیگه رو همه حساس اگه کسی اول اون ناز بغل نکنه ناراحت میشه میگه منو دوست ندارین، تازه تنها نوه خانواده ام هست

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !
براش خواهرو برادر بدنیا بیارن خوب میشه 

بچه خواهر من بچه دومه خواهرم داره ولی زه شدت حسوده اصلا غیر قابل تصور این بشر حسادت داره 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
اصلا فكر نكنم هيچكس مثل اين باشه

چرا بابا خواهر زاده من هست یعنی یکی بره دست شویی اینم میگه دارم 

یکی زهر بخوره اینم مسگه میخام 

یکی رپ بغل کنی میزنه زیره گریه 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

ببریدش مشاوره راهکار رفتاری بگیرید

متاسفانه حسادت یه جوریه هر روز شدتش بیشتر میشه

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....