2777
2789
عنوان

حسادت شديييييد كودك نه ساله به كودك ديگه

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 28 پست
پدر مادرش اصلا مقايسه نميكنن

این شخصیت تو  خونش هست هیچ کاریش هم نمیشه کرد  مگر اینکه بزرگ بشه خودش بخواد خودش رو تغییر بده   

من خواهرم این مدلی بود بعد ۴۰ سال وقتی از همه زندگیش بالا تر رفت آروم گرفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این شخصیت تو  خونش هست هیچ کاریش هم نمیشه کرد  مگر اینکه بزرگ بشه خودش بخواد خودش رو تغییر ...

به شدت قبول دارم 

تو ذاتش هست 

ولي واقعا اينطوري همه دارن اذيت ميشن 

اگه پدر مادرم اسم دخترم و صدا كنن اين شروع ميكنه دادو بيداد و جيغ اصلا يه وضعي

نظر خودمم همينه ولي نميتونم به خواهرم بگم ناراحت ميشه

یه جوری غیرمستقیم بگید

یا شما از روانشناس بپرسید نتیجه رو به خواهرتون بگید، اون بچه با این رفتارهاش دختر شمارم حساس میکنه. و در ضمن چرا باید بخاطر رفتارهای یه بچه کوچیک به یه بچه دیگه محبت نشه؟

بنظر من دختر شما هم حق داره تو جمع محبت از بقیه بگیره نه اینکه چون اون بچه حسادت میکنه به بچه شما محبتی نشه

نمیدونم شاید نظرم درست نباشه،چیزی که به ذهنم رسیدو گفتم

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....
یه جوری غیرمستقیم بگید یا شما از روانشناس بپرسید نتیجه رو به خواهرتون بگید، اون بچه با این رفتارهاش ...

دقيقا نظر شما درسته 

منم موافقم 

من فكر ميكردم حسادت شديد مال بچه هاي قبل از دبستان هست 

به نظرم تو اين سن اصلا طبيعي نيست اين حجم از حسادت

این شخصیت تو  خونش هست هیچ کاریش هم نمیشه کرد  مگر اینکه بزرگ بشه خودش بخواد خودش رو تغییر ...

متاسفانه پدر و مادرش هم رگه هايي از حسادت دارن ولي نه به اين شدت ، خواهر خودمم دقيقا مث خواهر شما خودش و كشته كه بره بالا

دقيقا نظر شما درسته  منم موافقم  من فكر ميكردم حسادت شديد مال بچه هاي قبل از دبستان هست& ...

صد درصد یه راهکار روانشناسی واسه این مشکل هست

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....
متاسفانه پدر و مادرش هم رگه هايي از حسادت دارن ولي نه به اين شدت ، خواهر خودمم دقيقا مث خواهر شما خو ...

سریال زن میدیدین شبکه جم نشون میداد  شخصیت شیرین 

این ها گاهی بیماری روانی دارن و نیاز به درمان هست  البته شدت و ضعف هم داره 

سریال زن میدیدین شبکه جم نشون میداد  شخصیت شیرین  این ها گاهی بیماری روانی دارن و نیاز به ...

به نظر منم بايد زودتر از اينا ميبردنش دكتر 

ولي پدر مادرش اصلا تو اين فكرا نيستن

چاره ای نیست باید رفت و آمدتون رو کم کنید پسر من و پسر خواهرم از ۲ سالگی تا الان که یکیش ۱۲ ساله و یکی ۱۱ ساله هست سایه همو با تیر میزنن مثل سگ و گربه به جون هم میوفتن مجبوریم رفت و آمد نکنیم

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
واي خدايا چقدر سخت  چرا بچه ها اينجوري شدن؟

آره خیلی سخته هیچوقت نمیتونیم با هم جایی باشیم که این دو تا بچه میوفت به جون هم

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞