2777
2789

هردو عمل کردن مادرشوهرم چشمش پدر شوهرم کمرش من طبقه بالا هستم الان دو ماهه من براشون غذا درست میکنم بدون این که یک دونه برنج بیارن منظورم (یه تک دونه هست نه یک کیسه) ولی خیلی دیگه دستمون خالی شده ب شدت هم باهم رو دروایسی داریم اینا هم خودشون نمیگن بچمون دستش خالیه الان 6امه و ما کارتمون خالیه هیچی هم تو یخچال ندارم نمی‌دونم تا آخر ماه چجور بگذرونیم به شدت بدهکاریم حالا این خوبه چند روز دیگه مادر شوهرم میخواد اون چشمش عمل کنه یعنی باید عملا دوماه دیگه غذا درست کنم توروخدا نگین برای رضای خدا  چون برای رضای خدا باید دستت پر باشه که بتونی کمک کنی وقتی دستم خالیه چی درست کنم باعث شدن برای بچم نمیتونم چیزی بخرم😭 همش خرج خورد و خوراکشون میشه تورو قرآن دعا کنید خدا دستمو بگیره خیلی درموندم شوهرم هم همینطور 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میری مواظبت میکنی یعنی باهم صمیمی هستین پس رودربایستی رو بزار کنار و از خونشوندمواد غذایی بردار

اکر ممکنه هم تو خونه نودشون اشپزی کن

یا بگو ما برنج تموم شده پپلیم نداریم از برنج شما برمیذارم اکر ادمای خسییی باشن که دیگه بهونت جور میشه و نمیزاره برداری و میگه دیگه اشپزی نکن تو هم راحت میشی

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
وقتی میری مواظبت میکنی یعنی باهم صمیمی هستین پس رودربایستی رو بزار کنار و از خونشوندمواد غذایی بردار ...

می‌دونی اینجوریه که از وقتی من غذا درست میکنم یه دونه پیاز هم برای خودشون نخریدن

[QUOTE=399758003]خوب تو ی فرشته ای  من چی بگم  کدوم شهری ؟ توروخدا بذار نگم اهل کجام ممکنه کسی بشناسه 

بخدا خیلی خستم پول نداریم شوهرم هم همش میگه باید کمتر خرج کنیم خب لامصب ما که دیگه خرج نمی‌کنیم همش خرج مادر پدرت میشه 

می‌دونی اینجوریه که از وقتی من غذا درست میکنم یه دونه پیاز هم برای خودشون نخریدن

تو هم غذا درست نکنی متوجه میشن چیزی نداری 

یا بهشون بگو نستقیم و هحالتم نکش

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗