2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بفرمایید

منو توی مرداد اخراج کردن 

من همون موقع ازشون بابت حق و حقوق بیمه بیکاری شکایت کردم 

شکایتم تایید شد قرار اداره کار افتاد برای ۲۵ ابان

توی مهر مدیرم به من گفت برگرد سر کارت 

وقتی برگشتم منشیشون نذاشت من بشینم 

و گفت من از برگشت شما اطلاع ندارم 

من برگشتم خونه 

دوباره سه روز بعد منشیش زنگ زد گفت بیا عکسم بیار بیمتو رد کنیم من رفتم فرم درخواست بیمه پر کردم بعد گفت بایدبرگه تسویه امضا کنی بعلاوه قرار داد ۶ ماه اول تا برت گردونیم سرکار من امضا نکردم اومدم خونه دیگه ازشون خبری نشد 

میخاستم ببینم من میتونم حقوق این مدت رو بگیرم ازشون شهریور مهر و ابان رو

این‌که ازتون خواستن برگه‌ی تسویه و قرارداد ۶ ماهه امضا کنین، یعنی کارفرما می‌خواسته عملاً شروع رابطه‌ی جدیدی بسازه تا شکایت قبلی بی‌اثر بشه.

کار درستی کردین که امضا نکردین ، چون اون تسویه به‌صورت ضمنی یعنی «از حق‌های قبلی‌ام گذشتم».

وقتی مرداد اخراج شدین و بلافاصله شکایت کردی ، یعنی رابطه‌ی کاری قطع شده اما موضوع در مراجع اداره کار در حال رسیدگیه.

تا وقتی که رأی قطعی صادر نشه، کارگر حق دریافت حقوق ماه‌هایی که سر کار نبوده رو نداره — مگر این‌که کارفرما به‌صورت رسمی او را برگردونده و مانع کارش شده باشه

وقتی مدیرتون گفته «برگرد سر کار» و کارگر هم مراجعه کرده ولی منشی مانع کارش شده، از نظر قانون کار، این یعنی:کارگر برای کار حاضر شده ولی کارفرما از پذیرش او خودداری کرده.

در این حالت طبق ماده ۲۰ قانون کار، کارگر می‌تونه:

درخواست حقوق ایام بلاتکلیفی بده (از روزی که مراجعه کرده تا زمانی که واقعاً برگرده سر کار یا حکم صادر بشه).

با سلام

اینجانب در تاریخ ... (مثلاً مرداد ۱۴۰۴) بدون دلیل موجه از کار اخراج شدم و همان زمان شکایت خود را ثبت نمودم.

در مهرماه، مدیر شرکت به صورت شفاهی به من اعلام کرد که به محل کار برگردم، اما هنگام مراجعه، منشی شرکت از ورود و انجام کار جلوگیری کرد و گفت از بازگشت من اطلاع ندارد. پس از چند روز، دوباره با من تماس گرفته شد که برای بیمه و تکمیل فرم‌ها مراجعه کنم، ولی از من خواستند برگه تسویه‌حساب و قرارداد جدید ۶ ماهه امضا کنم. از آنجا که این موارد به‌منزله‌ی چشم‌پوشی از حقوق قبلی‌ام بود، امضا نکردم.

با توجه به این‌که آمادگی کامل برای بازگشت به کار را داشته‌ام اما کارفرما مانع انجام کارم شده، تقاضای پرداخت حقوق ایام بلاتکلیفی از تاریخ مراجعه‌ام (حدود مهرماه) تا زمان صدور رأی یا بازگشت واقعی به کار را دارم.

همچنین خواهشمندم رفتار کارفرما در ممانعت از کار، در پرونده درج و در رأی نهایی لحاظ گردد.

با احترام

(نام و امضا)