2777
2789
عنوان

بلانسبت خیلیا...

334 بازدید | 17 پست

وقتی بیمار روانی هستین بچه نیارین حیونم میتونه بزاد فکر نکنید با زاییدنتون چشم حسوداتون درمیاد اگه میتونید درمقابل یه موجود بی دفاع با صبر و حوصله باشین بچه بیارین اگه تو وجود خودتون گذشت و متانت دیدین بجه بیارین وقتی مشکلات زناشوییتون تموم شد بچه بیارین

صب تا به بچه فحش بده بزن ارزوی مرگش و بکن بعد هی بزا هم خودتو هم در و همسایتو زابراه کن

افرین موافقم 

کاش قبل بچه دار شدن یه تست سلامت عقلانی بدن پدر و مادرا

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیه که بشنوه

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

همسایه ما هم اینجوریه. همش داد میزنه سر این بچه. اه اه... بچه هه میگفت تبلت میخوام اینم جیغ میزد ندارم ندارم برو به بابات بگو میبینی که پول نیست  هرچی میشه جیغ میزنه و بچه هه رو فحش خیلی زشت میده و هی میگه امیدوارم بمیری

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
افرین موافقم  کاش قبل بچه دار شدن یه تست سلامت عقلانی بدن پدر و مادرا

از ساعت ۱ همسایمون بچه ۳ ساله روگذاشته حیاط در و بسته بچه خودشو کشت در و باز نمیکنه میکه بمیر ببرمت قبرستوون چالت کنم بچه جیغ میزنه گشنمه مثلا تنبیهش کرده اعصاب هممون و خورد کرده دوتا بچه خردسال و صب تا شب میزنه نفرین میکنه اخه برم بگم بچه من ازتو زنیکه ۳۰ ساله فحش یاد میگیره؟ بد اموزی داری؟

مادرشوهر منم از وقتی ازدواج کردم مدام تو گوشم میخوند یه بچه بیار

خداروشکر خودم حالیم بود ب حرفش گوش نکردم

الان یه ماهه ک با شوهرم ب اختلاف خوردیم ومیخوایم جدا شیم

خداروشکر میکنم ک ی بچه نیاوردم بدبختش کنم

چیشده خواهر؟

از دست همسایمون دیوونه شدم همه میگن بچت از کجا بلده نفرین کنه بقران ۷ روز هفته کارش اینه به بچه سه ساله و ۷/۸ماهه فحش بده و بگه بمیرین چالتون کنم

از ساعت ۱ همسایمون بچه ۳ ساله روگذاشته حیاط در و بسته بچه خودشو کشت در و باز نمیکنه میکه بمیر ببرمت ...

خدا روانیه همسایتون

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 
از دست همسایمون دیوونه شدم همه میگن بچت از کجا بلده نفرین کنه بقران ۷ روز هفته کارش اینه به بچه سه س ...

اخی بیچاره بچه بگو زنیکه خودت بمیری اشغال توکه حوصله نداشتی واسه چی طفل معصومارو به این دنیای لعنتی آوردی

دخترم تمام هستیمه💖
از ساعت ۱ همسایمون بچه ۳ ساله روگذاشته حیاط در و بسته بچه خودشو کشت در و باز نمیکنه میکه بمیر ببرمت ...

برو بهش تذکر بده بگو دوست ندارم بچم این فحشارو بشنوه 

من باشم بهش میگم

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
مادرشوهر منم از وقتی ازدواج کردم مدام تو گوشم میخوند یه بچه بیار خداروشکر خودم حالیم بود ب حرفش گوش ...

من خودم با بچه جدا شدم باباش عذاب جهنم و برام رقم زد ولی بچم چیکار کنه نذاشتم تا حالا کسی سر بچم منت بزنه یا تو بگه تاوان اشتباه ماهارو نباید بچه ها پس بدن

برو بهش تذکر بده بگو دوست ندارم بچم این فحشارو بشنوه  من باشم بهش میگم

یه بار گفتم توروم گف اره همه میگن ببخش و فلان از فرداش تو دعواشون گف به همسایه چه مربوطه چهاردیواری اختیاری همسایه بیخود میکنه دلم نیخواد جیغ بکشم

اخی بیچاره بچه بگو زنیکه خودت بمیری اشغال توکه حوصله نداشتی واسه چی طفل معصومارو به این دنیای لعنتی ...

دیروز بچه کوچیکش نمیدونم چن ماهشه راهم نمیره هی شوهرش گف بچه نیافته گف بدرک بیافتع هی گف افتاد اهمیت نداد اخرش بچه از پله قل خورد اومد پایین شوهرش دعواش کرد ک دیدی افتاد گف افتاد نمرد ک .چرا سر من داد میزنی

یه بار گفتم توروم گف اره همه میگن ببخش و فلان از فرداش تو دعواشون گف به همسایه چه مربوطه چهاردیواری ...

اگه از اون زنای دهان دریده س که اصلا باهاش همکلام نشو

بیچاره اون بچه