2777
2789
عنوان

عروسمون خیلی عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2103 بازدید | 67 پست
خدا نگه‌ش داره برات دیگه معروف شدی تو  سایت رفت محبوب و معروف یه جا😁

😂😂😂😂😂 بخدا که عین واقعیته تازه همشو‌نگفتم😍

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاً که😕چه عروس بی جزبه ای😂

قلبمه بیشرفففف😂😂😂

ینی همش بهش میگم کثاااافتتتت انقد خوب نباش😂😂😂

خوب تو هم خوبیهاش رو فراموش نکن، من خیلی سرویس دادم به خانواده شوهر الان پشیمونم دستم و داغ کردم، خواهرشوهرم سقط کرد درست یه هفته رفتم خونه اش کاراش رو کردم و بهش رسیدم که خواهر نداره من برم، من پنج ماهه حامله ام یه تبریک نگفتن هیچ کرونا گرفتم یه زنگ نزده حالم رو بپرسه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
اگه خواهر شوهر آیندم انقد خوب نباشه چی:(

عزیزم تو عروس خوبی باش مخصوصا خواهر شوهرت یکی یدونه باشه

قشنگ با جمله اولت فهمیدم میخواستی براش بشی دیو ۳سر اما وقتی دیدی عروستون خوبه نقشه هاتون نقش بر آب ش ...

نه بخدا خودش که میگه چون خاستگاری بهم خورد تو همه چیو دوباره اکی کردی من همیشه از خاهرم بیشتر دوست دارم 

من کلا بدجنس نیستم و سعیم اینه با همه مهربون باشم خصوصا که به یه دوست صمیمی که مثل خاهرم باشه نیاز داشتم که اونم پیدا کردم😍😍❤️

دعای همیشگیم زبون من بده اما اون نه خ‌شبحالش😐😐

دیگه بالاخره همه ک مثه هم نیستن هر آدمی یه اخلاقی داره ولی مهمتر اینه که هر آدمی یه قلقی داره و اگه قلق آدمارو بدونی دیگه مشکلی پیش نمیاد شمام قطعا قلبت مهربونه که خوبی های عروستون به چشمت میاد و میتونی به زبون بیاری و قدردانی کنی وگرنه اون دختر اگه دنیایی خوبی هم در حقت میکرد اگه دور از جون بدذات بودی میگفتی چیکار کرده وظیفشو انجام داده تازه چارتا هم بدی براش ردیف میکردی 😁

خوب تو هم خوبیهاش رو فراموش نکن، من خیلی سرویس دادم به خانواده شوهر الان پشیمونم دستم و داغ کردم، خو ...

الهیییی چه قد بی عاطفه و بی محبتن😔😔😔

دیگه بالاخره همه ک مثه هم نیستن هر آدمی یه اخلاقی داره ولی مهمتر اینه که هر آدمی یه قلقی داره و اگه ...

اینم حرفیه 😉 کلا باهم میسازیم هیچکدوم بد جنس نیستیم😍