2777
2789
عنوان

عروسمون خیلی عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2103 بازدید | 67 پست
خداروشکر  خوبی هیچ وقت یه طرفه نیست حتما توم خوبی گلم ایشالله همیشه اینجوری خوبو خوش باشین کن ...

مرسی از دعای خوبت الهی آمینننن🙏🏻🙏🏻😉❤️❤️❤️

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹
چ عججججججب اواین باره همچین تاپیکی میبینم😆😆😆

😂😂😂😂😂😂میموند تو دلم تعریفشو‌نمیکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه هم خوشگله هم قد بلنده هم ماشالاااااااا موهاششششش بلندددددد خوشهیکلترینم هست تازه😍😍😍❤️❤️

احتمالا بیشتر چش منو گرفته تا داداشم😂

قدرشو بدونید 😍

تو و خانوادت هم به جبران محبت هاش , بیشتر بهش خوبی کنید 

به داداشت سفارشش رو بکنید , یه وقت خدای نکرده ناراحتش نکنه😉

تو مناسبت ها براش,سنگ تموم بزارید 

خدایا همه بچه های مریض رو شفا بده , خونه پر بشه از صدای خنده هاشون               
قدرشو بدونید 😍 تو و خانوادت هم به جبران محبت هاش , بیشتر بهش خوبی کنید  به داداشت سفارشش رو ...

همینکارو میکنیم عزیزم هرچی تو دلم موند واسه خودم واسه عروسمون انجام میدم اون بچه عقده نشه واسش

همینکارو میکنیم عزیزم هرچی تو دلم موند واسه خودم واسه عروسمون انجام میدم اون بچه عقده نشه واسش

عزییزم 😍چه خوب 

خدایا همه بچه های مریض رو شفا بده , خونه پر بشه از صدای خنده هاشون