2777
2789
عنوان

عروسمون خیلی عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2103 بازدید | 67 پست
مام یه دونه از اینا داریم...ظاهراً دقیقا همینه ک گفتی..ولی پشت رو دیگه خدا می‌دونه و من     ...

عزیزممم چه بده ادم دورو باشه😔❤️

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام تلاشم همینه هر چنوقت یبارم میگم تروخداااا همینجوری بمونیااا من شکست عشقی میخورم عوض شی😂😂😂

خواهرشوهر منم همیشه میگه توروخدا همیشه همینجوری باش البته من 6 ساله عروسشونم بنظر من آدم اگه ذاتا خوب و مهربون باشه نمیتونه تغییر کنه مگر اینکه بد بودن آدمای اطرافش اونو وادار به تغییر کنه وگرنه ذات آدما تغییر نمیکنه 

آخه زن داداشی گفتن،خواهرشوهری گفتن. نباید سنت های دیرینه رو نابود کنیم    

بهدااا به خودش هی میگم لعنتی تو عروسی یه کار کن حالم ازت بهم بخوره اینهمه وابستگه واسه خواهر شوهر ننگه😂😂😂

بخدااا

عزیزم منم خواهرشوهرم قشنگ مثل خواهرم بودخیلی دوسش داشتم اندازه ی خواهرخودم باهم خیلی خوب بودیم ولی چندوقتیه وقتی کسی میادپیشش منودیگه نمیبینه امشب خیلی گریه کردم چون ازخوبی های من استفاده کردمنم همیشه باش دردودل میکردم الان دراومده بهم هی میگه بهت مشکوکم وووووکلی حرف های دیگه توراخداشماهم قدرخوبی هاشوبدون شب خوش عزیزم 

قدم قدم گناه(چـه مرگـمونـ بـودکهـ آآرزوکـردیمـ بـزرگـ شـیـمـ)😑دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
خواهرشوهر منم همیشه میگه توروخدا همیشه همینجوری باش البته من 6 ساله عروسشونم بنظر من آدم اگه ذاتا خو ...

عروس مام میگه من نمیتونم عوض شم همینم😂😂😍

عزیزم منم خواهرشوهرم قشنگ مثل خواهرم بودخیلی دوسش داشتم اندازه ی خواهرخودم باهم خیلی خوب بودیم ولی چ ...

عزیززززممم اهی مشکلتون حل شه و باز باهم خوب شین

خدا کمکم کنه قدر این نعمتو بدونم 🙏🏻❤️

خداروشکر فکرکردم باز ی خواهرشوهردیگ اومده بد عروسو بگه  نمردیم و برعکسشم دیدیم خداروشکر که خو ...

چه بیشعور 😐😐

عروس ما میاد بچه اصن نمیشینه بخدا نمیذاره ظرفارو تو ماشین ظرفشویی بذارم غذا درس میکنه واااای خدا نمیرم واسش؟😭😍😍

انشالله که بینتون همیشه صلح و صفا باشه هیچوقت زبونتون به شکستن دل همدیگه باز نشه و همتون عاقبت بخیر ...

دعای همیشگیم زبون من بده اما اون نه خ‌شبحالش😐😐

چه بیشعور 😐😐 عروس ما میاد بچه اصن نمیشینه بخدا نمیذاره ظرفارو تو ماشین ظرفشویی بذارم غذا درس میکن ...

شماخوبین ک اونم خوبه عزیزم

ادم از یجایی ب بعد ببینه دستش نمک نداره قطعا رویه شو عوض میکنه 

همیشه خوب باشین

شماخوبین ک اونم خوبه عزیزم ادم از یجایی ب بعد ببینه دستش نمک نداره قطعا رویه شو عوض میکنه  هم ...

مرسی عزیز دلم❤️😍😍