2777
2789
عنوان

بیاید کمک میگرن 💔

105 بازدید | 14 پست

بچه ها دردم شدید هست دکتر آمی تریپلین داده میخورم از زندگی افتادم مخصوصا درد گردن 🤕 ازوقتی روزه گرفتم شدید شد بعدش فهمیدم میگرنه چندین ساله همراهمه....آیا بازم خوب میشه چون با روز گرفتن بدتر شده قبلا قابل تحمل بود.   اگ چیزی نمیدونین لااقل با لایکتون صلوات واس خوب شدنم بفرستین ممونم احرتون باخدا❤️.   راستی چیزی بوده خوب شدین ب منم بگین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگرن به همه چیز حساسه غذا خواب هوا گرما سرما 

تا دردت شروع میشه یه نوافن بخور سرت رو ببند و توی اتاق تاریک استراحت کن 

چون میگی روزه گرفتی اینجوری شدی احتمالا ویتامین های بدنت هم کمه یه آزمایش بده 

همسرم میگرن داره پیشش کلا عطر نمیزنم ب بوی عطر ب بوی چای حساس باید رعایت کنی ب سرما حسلس هس اگ کم خابی کنی و یا دیر بخابی کلا ساعت خابت تنظیم نباشه میگرنت عود میکنه سرما بخوری عود میکنه.گریه کنی عود میکنه خلاههههه

رفتنت آنقدرها هم که فکر میکنی فاجعه نبود:من مثل بیدهای مجنون ایستاده میمیرم💔بیر نصیحت دییرم سیزدن اوتور 🖤بیرینی سوسن اگر آلاتما🖤او کَسین عاقبتین خار اِلییب🖤سن اونون گوزلرینی آغلاتما😞
میگرن به همه چیز حساسه غذا خواب هوا گرما سرما  تا دردت شروع میشه یه نوافن بخور سرت رو ببند و ت ...

همه چی نرمال بود تو چکاب ولی تا دمنوش گزنه میخورم خیلی بهترمیشم گزنه سرشار از ویتامین Bهست

همه چی نرمال بود تو چکاب ولی تا دمنوش گزنه میخورم خیلی بهترمیشم گزنه سرشار از ویتامین Bهست

من خودم میگرن دارم واقعا وقتی شروع میکنه به گرفتن آدم از زندگی میفته 

حالا گزنه رو منم امتحان میکنم 

من خودم میگرن دارم واقعا وقتی شروع میکنه به گرفتن آدم از زندگی میفته  حالا گزنه رو منم امتحان ...

من یماه هرروز روزی سه چهار ساعت میگیره اونم با وجود بچه کوچیک وکار بیرون 😞