خدایا تو رو شکر از لحظه اغاز زندگیم و تا ابد خدایا عاشقتما😘😘😘😘😘😘😘😘مرسی ک هوامو داری ازت ممنونم ک هرارزویی داشتم براورده کردی شکرت سپاس گذارتم خدایا زندگیمو ب تو میسپارم از شر دشمنان خدایا خوشحالم از اینک یکیو دارم ک همه حرف دلمو بدون ترس ازاینک نکنه ب کسی بگه نکنه از اینو اون بشنوم بهت میزنم و رازداری خدایا مرسییییییی ک هستی 😘😘😘
خدایا تو رو شکر از لحظه اغاز زندگیم و تا ابد خدایا عاشقتما😘😘😘😘😘😘😘😘مرسی ک هوامو داری ازت ممنونم ک هرارزویی داشتم براورده کردی شکرت سپاس گذارتم خدایا زندگیمو ب تو میسپارم از شر دشمنان خدایا خوشحالم از اینک یکیو دارم ک همه حرف دلمو بدون ترس ازاینک نکنه ب کسی بگه نکنه از اینو اون بشنوم بهت میزنم و رازداری خدایا مرسییییییی ک هستی 😘😘😘
اولین کلمه که گفت ماما بود اواخر ۵ماهگیش بعدشم ابه بابا دده بووووو
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
خیلی موثر تاخیر میاره شدییید زیر دوسال کامل ممنوعه باهاش زیاد حرف بزن
نباید تلویزیون ببینه؟
اولین کلمه که گفت ماما بود اواخر ۵ماهگیش بعدشم ابه بابا دده بووووو
ماشالا چ زود عجله داشته😂😍😍
مامانم خیلی باهاش حرف میزد از همون ی ماهگی همش حرف میزد قصه میخوند بچمم کاملا گوش میداد فیلمای دوماهگیش هست دیگه ازنقدر مامانم حرف زد و داستان تعریف کرد که اواخر ۵ماهگیش حرف اومد.دیگه ۱۸ماهگی بردمش بهداشت گفت دامنه لعاتش خیلی زیاده تمرین کنید که جمله بگه دیگه ۱۹ماهگیشم شروع کرد به جمله گفتن.ببین خیلی باهاش حرف بزن براش کتاب داستان بخون رگارو باهاش تمرین کن بگو این زرده ازش بخواه اونم بگم اعدادو بگو ذهنشو به چالش بکش حرف میادش زود
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.