2777
2789
عنوان

خانوما شوهرم مریض شده بیاید بگید کار درستی کردم 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 101 پست
پس چرا وقتی من حالم بده مریضم کلا درگیریام با بابا و مامانمه پس من  دل ندارم؟ خیلی دلم شکسته ا ...

قرارنیس تلافی کنین کارهمو صحبت بهترین کاره..این کاراتون باعث میشه فقط ازهم دلسرد بشین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسم جالب بود ببینم کجایی هستی؟ همسرت از بیمارستان اومده باید بگرررردی دورش  چطور خونه باباتی ...

من خیلی تو سختی ها کنارش بود خیلی بخشیدم کارای اشتباهشو تو کل زندگیمون هیچ کار بدشو تلافی نکردم این دفه خواستم یکم بفهمه ک سخته 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
به مادرشوهرت ربطي نداره به شوهرت برسه مگه شوهر فقط برا خوشي و خرمى هست؟ اون موقع هم كه بهت گفت برو م ...

شوهرمم میگفت برو خونه مامانت بهت برسه همین الانشم ک مریض میشم میگه برو خونه مامانت بهت برسن حالت خوب شه (مثلا از سر خیرخواهی )ولی من بهم برمیخوره

یا سنت کمه   یا هنوز بزرگ نشدی اندازه ی سنت  ناراحت نشی  ولی خیلی حرص م گرفت ازت&nbs ...

۲۶ سالمه

واقعا تو زندگی من نیستید شاید جای من بودید همینکارو میکردید 

الان میفهمم چقدر از جوابایی ک ب کاربرا میدادم تو تاپیکا قضاوت اشتباه بوده خدا منو ببخشه 

ولی من میفهمم چی میگی..من مریض شده بودم شوهرم ی لیوان آب دستم نداد میگفت خودت پاشو کاراتو بکن که زود ...

خداروشکر یکی درکم کرد 

فقط همین نیست مشکلات من کارایی کرده ک واقعا سرد شدم

خب چرا اصلا بچه دار شدی وقتی باباش مسئولیتشو قبول نمیکنه

اونموقع خوب بود مام تو پستی بلندیای زندگی نبودیم ک بشناسمش درضمن الان دخترم همه دنیامه با هیچی عوضش نمیکنم پشیمونم نیستم از به دنیا اوردنش

من شوهرم یه عمل کرد عین چشامم ازش مواظبت کردم ... در حد اینکه بعد عمل بهتر از قبل عمل شده بود 🤣 ماد ...

خوبه زنوشوهر تو سختی کنار هم باشن شوهر من فقط تو خوشی کنار منه خدانکنه حالم بد باشه وااای خدا ادمو محتاج هیچ کس نکنه 

انشاالله همیشه خوشبخت باشید 😍😘

قرارنیس تلافی کنین کارهمو صحبت بهترین کاره..این کاراتون باعث میشه فقط ازهم دلسرد بشین  

منکه سرد شدم 

شوهرمم کلا درون گراس اصلا نمیتونم بفهمم چی تو سرشه

دیگه بعیده از شما بچه بازی،با مادرشوهرت لج میکنی چرا شوهر بیچاره ات رو ول کردی ؟!

خب مادرشوهرم بهش میرسه 

چرا اون منو ول میکنه بد نیس همیشه کنارش بودم حالا یک شب خواستم مادرش بهش برسه منم ادمم ب خدا 

اصلا شوهرم با موندن من مشکلی نداره من فقط خواستم ب مادرشوهرم بفهمونم وقتی من مریضم باید برم خونه بابام پس اونم پسرش مریضه اون باید بهش برسه 

مگه قبلا همسرت باهات همچین رفتاری داشته؟

اره من هر وقت مریض میشم میگ برو خونه مادرت بهت برسه (از سر خیرخواهی )ولی من ناراحت میشم ک همه دکتر بردنامو رسیدگیام با بابا و مامانمه

علائم کرونا داشتم نمیبرد تست بدم بابام اومد بردتم همین چند روز پیش