2777
2789
عنوان

خانوما شوهرم مریض شده بیاید بگید کار درستی کردم 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 101 پست

بهتر که بدات کاری نکرد فردا نمیتونه توقعی هم داشته باسه اما شوهرتدفرق داره .وقتی سر سفره عقد بله میگه به سلامتی و مریضیش هم بله میگی به خوسی و ناخوشی هم بله میگی .الان‌مطمن باش سوپی که تو براش بپزی خوبش مبکنه البته همراه یک بوسه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
هدف از ادواج لجبازی با مادرشوهرت بود ؟ یا زندگی با همسرت؟🤕🤕

من اصلا ادم لجبازی نیستم ن لجباز ن کینه ای 

ولی اینبار واسه اولین بار خواستم بفهمونم بهشون ک همینکارو با من کردن البته اگ بفهمن 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمم مارموزه تو مریضیا و سختیا کنارم نبوده 

خب پس حقشه😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
بهتر که بدات کاری نکرد فردا نمیتونه توقعی هم داشته باسه اما شوهرتدفرق داره .وقتی سر سفره عقد بله میگ ...

زندگی ما این مدلی نیست نمیدونم درک میکنید یا نه اصلا زندگیمون شبیه زنو شوهرای دیگ نیست انگار یه خانواده نیستیم اینو حتی بارها ب شوهرم گفتم ولی خب متوجه حرفم نمیشه 

من اصلا ادم لجبازی نیستم ن لجباز ن کینه ای  ولی اینبار واسه اولین بار خواستم بفهمونم بهشون ک ه ...

نمیدونم والا . با شما هم عقیده نیستم پس نظر ندم بهتره . شما خودت شرایط زندگیتو بیشتر از هرکسی دیگه ای میدونی

خیلی وقته تو نی نی سایتم با کاربری جدید اومدم🍀✌
نمیدونی ولی حال کردم با کارات  🤣🤣🤣 البته ها اگه شوهرت ادم خوبی اشتباه کردی

دمت گرم ک حال کردی یکم عذاب وجدان گرفته بودم 

شوهرم ادم خوبیه ولی فقط تو خوشیا تو ناخوشی کنارم نیست