2777
2789
عنوان

چرا یه عده این قدر تو مجازی راحت اعتماد میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 68 پست
همه اینجوری نیستن ک براشون مهم نباشه.خیلیا واقعا حساسن.و خیلیا هم همسراشون حساسن

اگ کسی اینجور ک شما میگی حساس باشه هیچ وقت عکسشو نمیزاره اگ گذاش بدون حساس نیس پس 

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ کسی اینجور ک شما میگی حساس باشه هیچ وقت عکسشو نمیزاره اگ گذاش بدون حساس نیس پس  

اون ک مال خودشو میذاره هر اتفاقی بیفته برا خودشه

ولی منظورم با اونی هست ک بی اجازه عکس جاری و خواستگار و...رو میذاره.

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

خب بنظرم کسایی که عکس،میذارن با پخش،شدن عکسشون مشکلی ندارن وهمونان که تو اینستا و...هم عکس،میذارن راحت

بعدم الان دوره ی پخش،شدن عکس و رفتن ابرو گذشته کی با عکس بقیه کار داره اخع

منکه نگرانشون نیستم ولی اوناییکه عکس خواستگار اینا میذارن اشتباهه

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

واقعا نمیدونم چه مرضی‌به جونشون هست عکس میذارن بعد که پخش میشه تاپیک‌میزنن خدا از کسی که پخش کرده نگذره 

خب مگه تو کخ داری که میزاری 

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
بله عزیزم کارشون اشتباه ست چون سایت علاوه بر عضویت هایی ک داره خواننده خاموش هم داره ک ب راحتی بذون ...

من خودم یک سال شایدم بیشتر دوسال مطالب نی نی سایت رو میخوندم بدون اینکه عضو باشم 

خیلی خطرناکه این جا مثلا از مشکلات زناشوییش گذاشته بعد عکس میذاره پخش بشه آبرو خودش میره

اینجا اکثرا عکسای با حجاب یا خط خطی یا نصفه و مات میزارن ب درد کسی نمیخوره که 

خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن چه دشوار است چه دردی میکشد آن کس که انسان است و از احساس سرشار است....
حرفت درسته اما خیلی ها واسشون مهمه میدونی با اون عکس هزار تا کار میتونن بکنن؟ یه بار یکی بهم گفت عکس ...

بهنظرم نصفه این حرفا که میشنوید دروغه....

باور نکنید.

طرف مگه چی بوده که از اینجا عکس بر داشتن،گذاشتن ی سایته دیگه،عکس ملت کم ریخته تو اینستا؟؟؟

الان روشنفکرا میان میگن مگه عکس چیه که نذاریم.وقتی عکستون به بدتربن شکل پخش شد وهمه دیدن چی میخوای ب ...

من عکس خودمو نمیذارم هیچ وقت 

ولی کسایی که میذارن لابد اکی هستن باقضیه دیگه

میدونن پخش میشه ولی،مشکلی،با پخش شدنش ندارن شاید

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

من خودم یک سال شایدم بیشتر دوسال مطالب نی نی سایت رو میخوندم بدون اینکه عضو باشم  خیلی خطرناکه ...

من ۶ سال خاموش بودم 

خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن چه دشوار است چه دردی میکشد آن کس که انسان است و از احساس سرشار است....
مگه عکس چیه اخه؟ الان پروفایل همه عکس داره 

تو اینجا طرف از مشکلات شخصیش میگه مشکلاتی که حتی ممکنه شوهرش هم ندونه عکس بذاره بعدا ممکنه یکی از اعضای فامیلشون ببینه براش شر بشه

احتمالا خودش از اون دسته س که عکس میذاره  

احتمالا خودش از اون دسته اس که عکس میزاره؟؟

این جمله ات رو ی جور بیان کردی انگار ک مثلا دزد و اختلاسگر گرفتی .. 

یا انگار گناه کبیره کرده .. 

من خودم از دیروز هرجا ببینم میخوان عکس بزارن یه هشدار میدم و اطلاع رسانی میکنم ولی وقتی کسی باوجود اطلاع رسانی دلش میخواد عکس بزاره  پس حتما دوست داره دیگه  ،عواقبشم پای خودشه ، کار خلافی ام نکرده به خودش مربوطه .

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
من عکس خودمو نمیذارم هیچ وقت  ولی کسایی که میذارن لابد اکی هستن باقضیه دیگه میدونن پخش میشه و ...

بارها دیدم میذارن بعد کاسه چه کنم چه کنم دست میگیرن.نمونه اش دیشب

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
حرفت درسته اما خیلی ها واسشون مهمه میدونی با اون عکس هزار تا کار میتونن بکنن؟ یه بار یکی بهم گفت عکس ...

آره بعضیام دیدم بعنوان عکس خودشون تو مجازی میفرستن برا یکی دیگه.علکی میگن خودمونیم

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!