2777
2789
عنوان

چرا یه عده این قدر تو مجازی راحت اعتماد میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 68 پست
والا من اصلا این کاپ کیک رو نمی شناختم الان متوجه شدم کی هستن من کلی گذاشتم اینو چون زیاد میبینم ملت ...

بله عزیزم کارشون اشتباه ست چون سایت علاوه بر عضویت هایی ک داره خواننده خاموش هم داره ک ب راحتی بذون عضو شدن میتونند اسکرین بگیرنند از عکس ها و تاپیک ها 

تلبته این بار اول نیست از سال ۹۷ ک من عضو شدم بار پنجمه 

ی بار ک خیلی بد شد اوضاع نی نی یارم گفت نزارید غکساتون رو اما کو گوش شنوا

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از سر دلسوزی این تاپیکو زده جوابشو اینجوری میدی

الان یارو عکسای لختیش پخش میشه براش مهم نی تازه تو این دورو زمونه دیگ این چیزا عادی شده عکس با مانتو شلوارو روسری ب چه درد کسی میخوره 

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 
الان یارو عکسای لختیش پخش میشه براش مهم نی تازه تو این دورو زمونه دیگ این چیزا عادی شده عکس با مانتو ...

همه اینجوری نیستن ک براشون مهم نباشه.خیلیا واقعا حساسن.و خیلیا هم همسراشون حساسن

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

اونایی ک حتما مهم نیس براشون میذارن 

من خودم مامانم مبگه عکست پخش شه نهایت دوروز میچرخه بعد از مد میوفته همینه دقیقا صورتمم اینقد زشته ک ماشالا کسی برنمیداره🤷‍♀️

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
پخش بشه اتفاق خاصی نمیفته  آنقدر تو اینستا عکس هست که دیگه کی براش مهمه پخش بشه  تنها نک ...

حرفت درسته اما خیلی ها واسشون مهمه میدونی با اون عکس هزار تا کار میتونن بکنن؟ یه بار یکی بهم گفت عکس گذاشت عکسشو بعد ها تو کانال صیغه یابی پیدا کردن چقدر پدر و برادرش دعواش کردن