2777
2789
عنوان

چرا یه عده این قدر تو مجازی راحت اعتماد میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 68 پست
اونایی ک حتما مهم نیس براشون میذارن  من خودم مامانم مبگه عکست پخش شه نهایت دوروز میچرخه بعد ...

منم فقط تو تاپیکم نگفتم عکس خودتون گفتن یه عده حتی عکس از جاریشون هم میذارن یه احتمال بده شاید جاری بیچاره اون اصلا روحش خبر نداشته باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارها دیدم میذارن بعد کاسه چه کنم چه کنم دست میگیرن.نمونه اش دیشب

اونا دیگه دلسوزی کردن ندارن والا

خود کرده را تدبیر نیس

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

اخه عزیزم تو عکسه تکنولوژی که همه عکس همه جا میزارن،ی عکسه معمولی رو کی میخواد سو استفاده کنه

خیلی از آدم های مریض سو استفاده میکنن متاسفانه میگم آشنای ما عکسش تو کانال های صیغه یابی بود 

خب بنظرم کسایی که عکس،میذارن با پخش،شدن عکسشون مشکلی ندارن وهمونان که تو اینستا و...هم عکس،میذارن را ...

عکس خودشون پخش بشه مهم نیست من دارم میگم راحت اعتماد نکنن تو این سایت دارن مشکلات شخصیشونو میگن نمیخوان کسی بفهمه عکس میفرستن لو میرن اگر میخوان بفرستن اما حق ندارن بدون اجازه عکس خواستگارو مادرشوهر و جاری و .... رو بفرستن

احتمالا خودش از اون دسته اس که عکس میزاره؟؟ این جمله ات رو ی جور بیان کردی انگار ک مثلا دزد و اخ ...

نه والا جوری بیان نکردم که منظورم اونی باشه که شما میگی طرز خوندن شما بد بوده چقدر عصبانی هستی آرام تر چی گفتم مگه بعدشم اگر اون حرفو زدم منظورم این بود که خودش اینجوریه مهم نیست براش هر چقدر من بگم درک نمیکنه حرفامو