2777
2789
عنوان

کسی بوده از بارداری پشیمون شه

448 بازدید | 28 پست

من دومین ماه بود امپول میزدم اخه تنبلی تخمدان داشتم

از دو‌روز پیش کلی درد و اذیت بودم امروزرفتم سونو دکترم گفت تخمدانت خیلی تحریک شده و بزرگ شده و شکمت اب اورده! همچنین بارداری! حالا کلی حس بد دارم که چرا افتادم دنبال بارداری.... راستش کلا حسی به بچه ندارم اما منطقی فک کردم دیدم سنم بالا میره و ۴ ساله ازدواج کردم و مشکل تخمک‌گذاری هم دارم نکنه بعدها مشکل شه... ینی کلا منطقی فکر کردم یذره حس مثبت نداشتم... حالا چیکار کنم،؟. بنظرتون حسم عوض میشه؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه سر به مراکز ناباروری بزنی حست حتما عوض میشه

خب خودمم از عاقبتش ترسیدم اما الان حس میکنم اصلا نمیخوام میترسم نمیدونم کلا احساسات مختلف و بدی دارم...

بارداری شکمت اب اورد یعنی چی ببر ب دکتره خودت نشون بده ...بچه برکته اره عوض میشه حست تازه اولشی

لتروزول خوردم ۶ تا hmg و دوتا hcg زدم

انگار باعث شده تخمدانم خیلی تحریک شه و بزرگ شده باردار هم شدم اوضاع بدتر شده و باعث شده دور معده و کبد ی مقدار اب جمع شه بعبارتی اسیت شه بخاطر هورمون hcg هستش 

بزا تو دلت تکون بحوره عاشقش میشی.بزا دنیا بیاد دستش ی خار بره انگار توی چشم تو خار رفته.گفتنی نیست ی ...

کاش منم دچار این حس بشم 

کاملا منطقی تصمیم گرفتم وگرنه ولم میکردی حس بچه‌دار شدنم بیاد تا ده سال نمی‌اومد

میترسیدم بعدا زندگیم سرد شه اخه با همسرم عاشق همیم یا دیگران دخالت کنن یا چ میدونم ده سال دیگع دلم بخواد و دیگه دیر بشه و ...

لتروزول خوردم ۶ تا hmg و دوتا hcg زدم انگار باعث شده تخمدانم خیلی تحریک شه و بزرگ شده باردار هم شدم ...

نظر دکترت چیه شاید رفع بشه اگه اینطوره ک‌هیچکی نباید اینجوری باردار بشه 

خدایا شُکرت❤🧿

حس میکنم چون خیلی زود نتیجه گرفتی این احساس رو داری اگه مثل بعضیا چندین سال ناباروری داشتی الان قدرشو میدونستی خدا بهت نظر کرده عزیزم

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   
چون حس نداشتی باردارشدی..فقط کافیه بخوای و دعا و التماس خداروکنی.دیگ نمیشه💔😥

عملا میخواستم یعنی عاقلانه تصمیم گرفتم و دارو استفاده کردم اما اینکه عاشقانه بخوام دلم پر بزنه نه

حس میکنم چون خیلی زود نتیجه گرفتی این احساس رو داری اگه مثل بعضیا چندین سال ناباروری داشتی الان قدرش ...

اره میدونم بخدا نمیخوام ناشکری کنم 

خودم مامایی خوندم کلی ادما سالها بچه‌دار نمیشن باور نمیکنم با اون تنبلی ب این زودی باردار بشم ولی کلا ی جورایی احساسا پشیمونم! خدا جون منو ببخش

کاش منم دچار این حس بشم  کاملا منطقی تصمیم گرفتم وگرنه ولم میکردی حس بچه‌دار شدنم بیاد تا ده س ...

پس خدا ی چی میدونسه ک بهت نی نی داده.ایشالله ب سلامتی بیاد بغلت.

دختر شما مشکل تخمک گذاریم داشتی بتید زودتر از اینا میاوردی.اولش همینه حسی نداری ولی بعدش مهرش ب دلت میفته .من ۲۰ روز دیگه زایمانمه وقتی تکون میخوره خوپشحالم و کیف میکنم ولی هنو حس عشقی بهش ندارم میدونم بغلش کنم دیوونش میشم.بچه اولمم همین بودس وقتی دنیا اومد بعد چن روط انقد دوسش داشتم ک دلم نمیخاست حتی کسی بهش دست بزنه

👩‍👧‍👧❤😍
نظر دکترت چیه شاید رفع بشه اگه اینطوره ک‌هیچکی نباید اینجوری باردار بشه 

دارو داده و استراحت نوشته کل قسمت شکم و معده درد میکنه گفت هر روز ازمایش بدم ازمایش امروزم خوب بود اگر به سمت بهبودی بره که نگه میداره بچه رو اگر به سمت بدتر شدن بره میگفت تصمیم میگیریم با شرایط ادامه بارداری باشه یا نه