2777
2789
عنوان

با این پدر بی مسئولیت باید چکار کرد

165 بازدید | 17 پست

یک برادر ۲۸ ساله دارم که چند ساله بیکاره و همش خونه هست و سیگار و گل و بنگ میکشه و فقط حرافی میکنه و خیالپردازی

بابام وضع مالیش خوبه هیچکار براش نمیکنه..بارها من و مامانم حرف مغازه زدیم هر بار یکیشون بهونه اورده یکبار بابام میگه هر کی مغازه داره ورشکست شده یکبار داداشم میگه کار نمیکنم...حرف اسنپ هم زدیم میگه هرزه میشه

بابام فقط روزانه پول موادش رو میده و ولش کرده به جون ما ..این وسط من و مامانم و خواهرم داریم نابود میشیم همش دعوا و... برادرم مامانمو مجبور میکنه ساعتها بشینه و به حرفاش گوش بده و اگر اعتراص کنه فحشهای رکیک و زشت میده..این وسط خواهر ۷ سالم بشدت پرخاشگر و به حرف نکن شده به حدی که در خونه رو باز میکنه میره بیرون بدون اجازه

به بابام میگیم تو که کاری براش نمیکنی حداقل خونه رو جدا کن تنش ها کم بشه میگه اگر ولش کنیم شیشه ای میشه و مخالفه..خودش هم به بهونه کار ۹ صبح میره ۱۱،۱۲ شب برمیگرده حتی من شک کردم که زن و بچه ی دیگ ای داشته باشه چون خیلی حرف خیانت و...میزنه

چیکار کنیم ما تو این شرایط؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشغول به کار+ ترک و ورزش + ازدواج

خب مگه به حرف میکنه

میگه من سرکار نمیرم یک دفعه میلیارد میشم توهم داره 

حتی دوبار دانشگاهش رو ول کرده مطمئنم هیچی یاد نداره

۴ ساله که همش میگه من ۶ ماه دیگ اینجا نیستم باز بعد ۶ ماه حرفش رو تمدید میکنه.‌کل روز تو هاله یا با خودش ساعتها حرف میزنه یا با مامانم

کاری نمیشه کرد جز صبر وتحمل و ازدواج

صبر و تحمل تا چند سالگی؟ عمر من و مامانم رفت بدون یک روز ارامش

از ۱۴ سالگیش دعواها شروع شده فحشهای رکیک به مامانم میداد بابام میگفت ولش کنین سن بلوغشه بره بیرون معتاد میشه..معتادم شد که

ازدواجم که کسی تحملش رو نداره ..نه کار داره نه سربازی رفته و...

اعتیاد اعتیاده دیگه ببرید ترکش بدید،تقصیر پدرته که ولش کرده شماها زورتون بهش نمیرسه که🤦🏻‍♀️

پدرم خودش اعتیاد داره بارها بهش گفتم بیا با مشاور صحبت کنیم میگه من مشاور فامیلم

راست هم میگه مشکل کل فامیل رو حل میکنه جز ما با پسر عمم چند روز صحبت میکرده بعد با پسر خودش سالی یک ساعت هم صحبت نمیکنه

این جور ادما درست نمیشن 

نه پدرت نه برادرت 

مگه اینکه به قول مادر بزرگم خدا خوبشون کنه

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
به بابات شک کردی که داره خیانت می‌کنه ؟

اره صبح میره شب میاد چند ساله همینه

قبلا ۱۲ من از مدرسه میومدم میرفت بیرون ۲ برمیگشت

۸ شب میرفت ۱۱ میومد 

چند ساله همش میگم کار دارم حتی اکثر جمعه ها نیست

خودت ازدواج کن

مگه من تو این شرایط میتونم ازدواج کنم همش از تو خونمون صدای فحش و دعوا میاد بیرون..حتی یک اشپزی عادی به زور انجام میدیم

کی حاضره با همچین خانواده ای وصلت کنه مگر یکی مثل پدر و برادرم😪