2777
2789

به نظرم خوبه مخصوصا اگه میخوای کنار دانشگاه کار هم بکنی وقتت آزاده

در کنارش۴ سال دیگه یه مدرکی هم میگیری 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی کلاسا حضوری بعضی کلاسا مجازی 

8 نمره میان ترم اگه شرک کنی کالاسار میتونی بگیری 

امتحانا اکثراً تستی هستن اما تو بعضی از رشته‌ها مثل حسابداری امتحان‌های تشریحی هم وجود داره 

به نظرم خوبه مخصوصا اگه میخوای کنار دانشگاه کار هم بکنی وقتت آزادهدر کنارش۴ سال دیگه یه مدرکی هم میگ ...

اینکه میگن خودخوانی هست ینی چی؟ ینی استاد درس نمیده؟

اینکه میگن خودخوانی هست ینی چی؟ ینی استاد درس نمیده؟

نمیدونم عزیزم ایناشو من پیام نور نبودم 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
درس خوندن سخته؟ منظورم اینه خودخوانی هست؟

نه ، هم می تونه حضوری کلاس برداری هم الکتریکی . اهل درس باشی سخت نیست . نوع مجازی اینطور نیست که خودت تنها بخونی میتونی توی کلاس های انلاین شرکت کنی اگر هم وقت نداشتی فایلش رو دانلود کنی و تدریس استاد رو ببینی . بعضی رشته ها هم که حضوری شون اجباریه مثل شاخه های هنر. من دو مقطع رو پیام نور خوندم خیلی راضی هستم

الحمد لله کما هو اهله
نه ، هم می تونه حضوری کلاس برداری هم الکتریکی . اهل درس باشی سخت نیست . نوع مجازی اینطور نیست که خود ...

خب گلم اول باید چی کار کنم؟ تا ۱۷ این ماه وقت هست

کجا برم ثبت نام

خب گلم اول باید چی کار کنم؟ تا ۱۷ این ماه وقت هستکجا برم ثبت نام

الان میخوای انتخاب رشته کنی؟ حوب توی دفترچه کد رو بردار و انتخاب کن

اما اگر منظورت پیام نور فراگیر هست که فایده نداره اعتبار زیادی هم نداره. من پیام نوری رو گفتم که با کنکور قبول میشن. مگه جواب انتخاب رشته ها اومده؟

الحمد لله کما هو اهله