فکر میکنی طرف قبول کن؟ خب اونام دوست داره بچش سنی بار بیاد. تازه اختلافات فرهنگی برا خود بچه دردسر ...
خب ببین شاید قبول کرد بلاخره حتما میدونستن این خانوم شیعه هستش اختلاف فرهنگی ک علاوه بر اون فک کنم باشه اختلاف رسوم شهریه چون من فک میکنم این آقا مال شهر اون خانوم. نباشن تازه خیلی اینطوری سهتت اره
خب همین خودش اختلاف فرهنگی بوجود میاره. همینجوریشم رسومات بین استانها فرق میکنه. وای به اینکه دو مذهب متفاوت باشن. مثلا من شنیدم تو سمت سیستان یا کردستان خیلی شیعه سنی ازدواج میکنن. ولی خب فرهنگشون یکیه. مثلا من خودم یه جا هستم دیدم مثلا تو همشهریهامون به مذهب دیگه چیز میگن. خب تو فکر کن طرفو بیاری تو این شهر یا مثلا افراد فامیل ....یهو جلوش یه چیزی بگن. بالاخره ادم همرو که نمیتونه کنترل کنه
چقدر هولی بچه جون. من ۲۳ طلاق گرفتم. سی سالگی دوباره ازدواج کردم.
به زود ازدواج کردن نیست. به کیفیت ازدواجه. اگه خیلی عاشقش نیستی و فقط به خاطر موقعیتش میگی به نطرم ولش کن. تازه شناخت زیادی هم از خودش نداری که. معلوم نیست رفتار خودش چطور باشه
ولی اخه ایشون خیلی مهربون ومظلومه اگه من جواب رد بدم گناه داره
چه حرفی میزنه.
یعنی واقعا دلت میسوزه؟؟؟؟
اینقدر دل رحم نباش. تو ازدواج باید فقط به احساس و عقل و منطق خودت نگاه کنی. خدای اونم بزرگه. تو فقط ببین واقعا از ته دلت دوست داری و همه جوره میتونی قبول کنی یا نه.