2777
2789

اگه مذهبی هستی بیخیال شو .من هم در موقعیت شبیه شما که طرف مقابلم سنی بود قرار گرفتم. بعد کلی حرف زدن .ایشون گفتن به اهل بیت ارادت دارن و احترام میزارن . نمیدونم چه مناسبتی بود بهشون پیشنهاد دادم در موردش با هم مطلب گردآوری کنیم گفت من نمی تونم. یا گفتم من دوس دارم برم زیارت گفت نمی تونه بیاد .همه اینا رو در نظر بگیر. چون من خودم مذهبی هستم و اهل زیارت  . با تمام احترام ردش کردم.بعد هم تودش متوجه شد عذر خواهی کرد

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویه جیزم که هست تحصیلاتشونه اخه ایشون دکتری دارن من دانشجوی کارشناسیم

اینش که خیلی مهم نیست. من خودم الان دکترا دارم همسرم کارشناسی داره. 

تازه تو خانمها رایجه که تحصیلاتشون کمتر از مرد باشه

الان من دارم خودشو میسنجم بعد که فکر میکنم نثلا کل خانواده ایشو یه سری رسومات ممکنه داشته باشن بعد ی ...

ببین مهم اینه از نظظرم ک هردو مسلمونبد شما میتونید براش شرط کنید ک من شیعم و بچه رو شیعه بار میارم 

اگه مذهبی هستی بیخیال شو .من هم در موقعیت شبیه شما که طرف مقابلم سنی بود قرار گرفتم. بعد کلی حرف زدن ...

مذهبی هستم.اتفاقا راجب زیارت و.... پرسیدم خودشون به اهل بیت ارادت دارن وحتی نهج البلاغه هم خوندن ولی خب خانوادشون...

خودمم سر همین میترسم  اخه اسامی وکلا رسومات فرق میکنه سر بچه واینا

الان مثلا یک خانواده با حجاب اون یکی بی حجاب ولی هر دو با مذهب رسومات یکسان بچه یکی از آشنایان دورمون طفلط روانی شده بلا نسبت این که جای خود دارد مختاری به هر حال

اخه موقعیتش خیلی خوبه دکتری زبات تخصصی 

فقط اینا مهم نیس حاضری اینا رو داشته باشی اما خانواده ی تو ببخشید بپرن سر اون خانواده ی اون بپرن سر تو،ممکنه دعوای خانوادگی پیش بیاد و...بچه هم خیلی مهمه ولی اگه میبینی این اختلاف ها بینتون به وجود نمیاد قبول کن البته حق حضانت ببچه رو بگیر